Domů > Magazín Zrnění > Děti

Jan Ámos Komenský IV.

Máte doma miminko, batole nebo předškoláka a pilným studiem nejmodernějších alternativních výchovných směrů se snažíte přijít na to, jak z něj vychovat co možná harmonickou osobnost? A napadlo vás někdy otevřít Komenského Informatorium školy mateřské? Tam byste totiž zjistili, že všechna tzv. modernost a zdravá alternativa byla podstatou jeho návodů už v 17. století.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů?

Sezóna plavek se blíží. Letos to nebude strašák, připravíme se. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za dva týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Vánoční donuts (bezlepkové)

Zpestřete svůj vánoční stůl zdravými svátečními donuty, které už při pečení krásně provoní váš domov. Jejich příprava je velmi jednoduchá a jsou zcela bezl...

Dýňové ravioli s lískovými oříšky

Ravioli plněné dýní jsou italskou klasikou. Jde o zdravé, lehké a přitom chuťově i na pohled atraktivní jídlo, se kterým jistě zabodujete u celé rodiny neb...

Jak naše děti jí jinak

Jak jsme s dětmi postupně a nenásilně přešli na stravování podle Jíme Jinak? Jak děti, které byly zvyklé na běžná jídla, zvládly začátky s Jíme Jinak? Co j...

Červená čočka se sladkou zeleninou a quinoa se lněným semínkem

Když si uděláte sladce upravené hlavní jídlo, sníží se potřeba mlsat sladkosti přes den a večer.
5

Cibulačka jinak

Cibulačka pro labužníky. Snadná a chutná.

Jáhlové kuličky nejen na párty

Velice rychlý a na přípravu jednoduchý bezlepkový recept na kuličky, které se hodí jakou součást hlavního jídla a nebo jako pohoštění pro návštěvy či finge...