Domů > Magazín Zrnění > Téma

Kuchyňský fejeton

Zamyšlení nad proměnami kuchyně ve vývoji lidstva

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

32
3

Sušené třešně

Máte zahradu a třešně? Máte velkou úrodu? Nasušte si něco na zimu uvidíte, že to za tu námahu stojí.
24
19

Jak na vedra – 5 tipů jak se zdravě ochladit

Když uhodí tropická vedra, člověk neví, jak už by se zchladil. Ale jak to udělat zdravě? Můžeme si dovolit zmrzlinu, tropické ovoce nebo ledové nápoje? Mám...

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.

Onigiri Japan versus Italy

Proč Onigiri Japan versus Italy? Protože moje milované onigiri jsou tentokrát ve středomořské verzi. Žluté a sladké s kukuřicí, červené a chutné s rajčaty,...
109
19

Jak si sestavit vlastní Buddha Bowl – krok po kroku

Na jaře a v létě se přímo nabízí odlehčit stravu. Vytvořte si vlastní svěží, barevný a lehký oběd nebo večeři – tzv. Buddhovu misku (Buddha bowl). Uk...
klub
31
5

Jak léčit afty a opary

Proč se nám dělají afty a opary? Jak se jich zbavit, když nás trápí dlouhodobě, a co použít jako první pomoc, když se objeví? Jak léčit pásový opar? Tyto a...