Domů > O nás > Pochvaly

Manžel mě podporuje a vaří se mnou (Jana)

Jana: Ahoj Evi, musím sa priznať, že napriek tomu, že sa snažím nepodľahnúť vianočnému ošiaľu, ktorý mám vštepený z mojej rodiny, sem tam sa mi stane, že mi odbehnú myšlienky a rozmýšľam nad tým, že vlastne nemám žiaden darček pre manžela, nič, čo by sa dali chytiť. Tieto Vianoce budú naše prvé spoločné a veľakrát sme sa o darčekoch rozprávali. A nakoniec sme stále zhodnotili, že nám vlastne nič netreba. Je to veľmi zvláštny pocit. Vieme, že všetko máme. Tento rok sme mali svadbu, kúpili sme byt a presťahovali sme sa. Tých darov je veľa, čo sa nám tohto roku dostalo. Hlavne dar lásky. To, že máme jeden druhého, že si rozumieme a sme si tými najdrahšími priateľmi. Môj darček bol, že som investovala do seba, dala som si tento kurz – a obom som nám varila zdravé a chutné jedlá, i keď nie vždy to išlo ľahko. A samozrejme, nie všetko sa mi podarilo :) a manžel ma celý ten čas podporoval a varil so mnou, keď mu to práca dovoľovala. A teraz, keď píšem tento komentár, cítim veľkú vďačnosť za to, že ste a že vaše stránky sú o živote, a som šťastná, že som sa k vám dostala. Ďakujem za podporu počas kurzu a samozrejme, pokračujeme v zdravom živote aj naďalej :) – naučila som sa toho veľa, veľmi veľa, hlavne o potravinách… Ale hlavne som tak nejak spomalila (napriek tomu, že varím 3-krát denne). Teším sa na všetky ďalšie články, najradšej by som si celý deň iba čítala na vašich stránkach. :) Prajem vám všetkým pokojné a radostné sviatky. Janka

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Fenyklový dortík bez lepku

Pokud si libujete v používání nezvyklých ingrediencí do dezertu, pak se vám tento recept bude určitě líbit. Navíc je jako vždy bez lepku, cukru a živočišný...

Cizrnový krém s houbami

Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
klub
124
5

Listopad – plakátek na ledničku

Co v listopadu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pl...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...

Pomerančové bochánky

Jednoduchý a rychlý dezert. který vám díky své vůni a chuti navodí sváteční atmosféru.
36
11

Bezlepkový podzimní koláč

Podzim je v plném proudu a není nad to provonět kuchyň dobrým dezertem. Tento koláč je bez lepku, cukru i mléka a příprava nezabere mnoho času.