Domů > O nás > Pochvaly

Manžel si liboval, že je to nejlepší jídlo, jaké jsem kdy udělala

Dagbri: Napařování jsem se bála, jelikož jsem to nikdy nedělala a povedlo se! Mám strašnou radost a mrzí mě, že jsem udělala jen poloviční dávku. Ovšem ještě větší radost mám, že tento knedlík s křenovou omáčkou pochválil manžel – nejen slovy, ale i činy – přidal si 2x a liboval si, jak tato kombinace k sobě dobře ladí. Prý je to nejlepší jídlo, které jsem dosud udělala. Dokonce ani neměl nic proti pečenému seitanu.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Cizrnové sušenky bez lepku

Kdo mě už trochu znáte, tak víte, že občas do dezertu šoupnu i ne úplně typickou ingredienci. I tentokrát jsem zaexperimentovala a vznikly tyto bezlepkové ...

Vánoční pomerančový adzuki krém

Pokud vám z Mikuláše zbudou pomeranče, udělejte z nich tento sladký krém plný bílkovin. Můžete ho vrstvit do pohárků třeba se sušenkami a amasaké a udělat ...

Mandlové sušenky bez lepku

Rychlé a jednoduché sušenky, které se hodí jako pohoštění pro návštěvu, jen tak na mls k čaji a budou skvělé i jako vánoční cukroví. Jsou bez lepku, cukru ...

Makové marokánky (bez mouky, vegan, paleo)

Výborné, voňavé a rychlé cukroví. Mouku v nich nahradí mletý mák místo sladidel ho osladí pouze sušené ovoce. Marokánky zvládnete levou zadní připravit i t...

Dýnová italská piadina

Pokud máte rádi dýně, tak určitě vám zachutná i tento recept. Placička bude mít pěknou oranžovou barvu a sladší chuť. Bude se vám hodit jako příloha k zele...
123
2

Jak správně skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo až do Vánoc

Víte, jak správně uskladnit vánoční cukroví, aby se nekazilo? Jak to udělat, aby sušenky zůstaly křupavé a perníčky změkly? Jsou lepší plastové dózy, nebo ...