Domů > Zdravé recepty > Hlavní jídla > Těstoviny

Špagety čarodějnice

Uvařeno
bez sóji
sezóna podzim
sezóna zima

Když jsem v obchodě objevila špagety Pasta Venere, hned na první pohled se mi zalíbily a hned jsem dostala nápad, jak je připravit. Jsou temné, tajemné, barvy skoro jako od nějaké čarodějnice. A tak i název byl na světě.

Ingredience
  • špagety Pasta Venere
  • olej
  • fialové zelí
  • červená cibule
  • červená radicchio (salátová čekanka)
  • umeocet
  • sůl
  • bílý sezam
  • lahůdkové droždí
  • krém z balzamikového octa

Po nějaké době a několika dalších zhubnutých kilech se s vámi jdu zase podělit o svůj příběh. Přihlásila jsem se toti...

Jak připravit černé špagety se zeleninou

  1. Zelí a cibuli nakrájejte na nudličky. Osmahněte na oleji.
  2. Dochuťte solí, přidejte trochu umeocta, přilijte trochu vody a pár minut povařte.
  3. Špagety uvařte a po uvaření je přidejte na pánev, zvyšte plamen, přisypte trochu lahůdkového droždí, nasekané červené radicchio a vše orestujte.
  4. Na talíři povrch posypte opraženými sezamovými semínky a pocákejte krémem z balzamikového octa.
3denní “Podzimní detox výzva”
Imunita + Jídelníček + Antistres
Tři nabité dny pro vitální podzim!

Rezervovat místo zdarma

Praktické

  • Pasta Venere je k sehnání na e-shopech, nevím jestli i v obchodech.
  • I když je to hloupá maličkost, pro efekt servírujte jídlo na černém nebo tmavém talíři.

Obměna

  • Nezapomeňte na umeocet, který krásně zvýrazní barvu zelí.
  • Pokud vám nezáleží na barvě pokrmu, můžete použít jakékoliv těstoviny.

Děti

  • Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.

PS: Zkoušíte recepty? Co se do toho pustit pořádně?

Co si 8 týdnů vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu?

8 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Podzimní strozzapreti s tempehem

Podzim nás vždy obdaruje krásnými barvami. Tak proč si ty barvy a chutě nepřipravit na náš talíř? Oko bude mít radost a chuťové pohárky ještě větší.

Celozrnné krémové špagety

V tomto receptu zužitkujeme postranní listy bulvy fenyklu a košťál z brokolice a vyzkoušíme si, že i ze zbytků se dá snadno vykouzlit skvělý kondiment na t...

Italský podzimní salát

Pokud hledáte osvěžující podzimní pokrm, tento salát je to pravé. Klasická italská kombinace nahořklé červené čekanky – radicchio rosso s hruškou. Pr...

Bezmasé dýňové lasagne: zcela bezlepkový recept

Máte rádi lasagne a chcete se stravovat zdravě? Vyzkoušejte tento recept na lasagne bez masa, vajec, mléka a lepku. Užijte si tuto zdravou zeleninovou verz...

Těstoviny s pečenými rajčaty s rozmarýnem

Těstoviny s rajčaty zapečenými s rozmarýnem jsou italskou tradicí, patřící k létu. Rajčata během několika minut začnou z trouby nádherně vonět, i když obsa...

Letní nudle s bambusovými výhonky

Rychlý a chutný recept pro horké dny, podávaný za studena. Nudle se zeleninou a bambusovými výhonky, bezlepkové a veganské.