Zima
43
32
Miluju zimu! Už nejsem zimní troska.
Mám dobrou zprávu pro všechny zimomřivky – nemusíte být zmrzlé na věky! Já byla naprostá zimní troska – odřený nos, popraskaná pusa, promrzlé n...
klub
10
Jáhelné kostky
Vypadá to jako sushi, ale není to sushi. Pokud si v kuchyni rádi hrajete, vyzkoušejte tuto netradiční slanou pochoutku, která se hodí i jako součást stolu ...
Hlavní jídla
klub
23
2
Gnocchi alla romana se zimní zeleninou
Gnocchi alla romana ve veganské verzi? Ano, jde to perfektně. Vyzkoušejte.
Dušený daikon
Máte rádi daikon? Jemný, měkoučký a s lahodnou omáčkou je to můj favorit. Doufám, že bude chutnat i vám.
Zdravé recepty
klub
37
48
Papírová vietnamská omeleta
Krásně křupavá, výborná omeleta, jejíž náplň můžete libovolně přizpůsobit sezóně a vlastní fantazii.
93
25
Cajunské světlé chilli
Chutná a kořeněná a také rychle připravená, to jsou důvody, proč je směs Cajun jedna z mých nejoblíbenějších.
129
34
Máte v zimě vysušenou pokožku? Toto říká ajurvéda
“Jakmile začne zima, mám suchou pokožku. Ruce jak struhadla a suché, popraskané rty. A nastupuje období všelijakých krémů, tělových mlék a balzámů na...
30
2
Rýžová kaše s omáčkou čtyř ingrediencí
Kompletní jídlo skvěle doladěné lahodnou omáčkou. Tato omáčka je velmi vhodná pro zimní období místo oleje v syrovém stavu, který ochlazuje organizmus.
Zdravé recepty
klub
18
3
Sváteční rýžové krokety (fotopostup)
Tento recept možná na první pohled vypadá složitě, ale nenechte se zastrašit. Vše si předem připravte a půjde to jako po másle. Odměnou vám budou chutné kř...
Zdravé recepty
klub
55
12
Sváteční cibulové sušenky
Jednoduché cibulové sušenky, které si můžete připravit předem. Vhodné k pomazánkám, nebo jen tak na mlsání. Když vám náhodou nějaké zbydou, hodí se i jako ...
20
7
Tokyo balls (bezlepkové)
Tyhle kuličky jsou moc dobré, měkké, ale nerozpadají se. Skvělé se hodí jako zdravé a chutné občerstvení při různých oslavách. Skvěle se budou vyjímat např...
15
2
Olive all’ascolana – sváteční plněné olivy (bez lepku)
Olivy Ascolanské jsou jistě nejreprezentativnějším tradičním pokrmem gastronomie oblasti Marche. Starodávný recept vznikl koncem 19. století a používá oliv...