Domů > Magazín > Jídlo pod lupou

Cukr je droga aneb není kalorie jako kalorie

Víte, co je to bod slasti a jak s ním pracují potravinářské společnosti? Víte, že mnoho potravin, které vnímá veřejnost jako zdravé (jogurty, müsli, cereálie), obsahují překvapivé množství skrytého cukru? Víte, co dělá s naším tělem a psychikou všechen tento cukr, který nevědomky sníme? Ten rozdíl na zdraví a náladě při stravě s cukrem a bez cukru pozná jen ten, kdo ho vysadil a znovu nasadil.  Australan Damon Gameau se obklopil týmem odborníků a provedl cukrový experiment na vlastním těle.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Od dětství překonávám nejrůznější nemoci, také pomocí všemožných alternativních přístupů i různými typy stravování. Nejintenzivněji a nejvědoměji se však jídlem zabývám a zkouším po narození dětí.

5 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
trojanova-jana
12. 7. 2017
Narazila jsem n...
Klub
JezinkaBezinka
27. 2. 2017
Jsem opravdu mo...
Ukázat další komentáře