Víte, co je to bod slasti a jak s ním pracují potravinářské společnosti? Víte, že mnoho potravin, které vnímá veřejnost jako zdravé (jogurty, müsli, cereálie), obsahují překvapivé množství skrytého cukru? Víte, co dělá s naším tělem a psychikou všechen tento cukr, který nevědomky sníme? Ten rozdíl na zdraví a náladě při stravě s cukrem a bez cukru pozná jen ten, kdo ho vysadil a znovu nasadil.  Australan Damon Gameau se obklopil týmem odborníků a provedl cukrový experiment na vlastním těle.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

  1. Zobrazit všech 35 komentářů
Předchozí článekSemena času – v neděli repríza
Další článekProč nemůžu zhubnout?