Domů Téma Zeleninová jídla

zeleninová jídla

Sladkokyselá červená řepa se špaldou

Vyzkoušejte tuto sladkokyselou variantu řepy a připravte si atraktivní, krásně barevné a chutné jídlo, které budete mít během pár minut na stole.

Řepa na fenyklu

V tomto krásně červeném receptu najdete spoustu chutí nejen díky použitému koření, ale i díky omáčce Teryiaki, která v žádném případě nesmí chybět.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontrastuje s...

Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou

Máta rádi smažený květák a přitom chcete jíst zdravě? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a pochutnáte si víc, než na klasice. Teriyaki omáčka si s...

Tuřín s červenou rýží a bílými fazolemi

Tuřín je zelenina doslova nabitá vitamíny a minerály a má blahodárné účinky na naše trávení. Zkuste ho třeba v tomto lahodném, voňavém a přirozeně...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.

Variace na stroganoff

Rostlinná varianta na známý stroganoff, v němž nechybí kyselé okurky ani žampiony. Výborně se hodí nejen k rýži, ale klidně i k čerstvému domácímu...

Špalda s dušenou zeleninou

Velmi jednoduché jídlo, ovšem i tak velice lahodné a plné chuti. Určitě nevynechejte dip, který výsledný pokrm nádherně doladí.

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rýží.

Chalupářská bašta

Recept na rustikální, chalupářské, podzimní jídlo. Tento mix barev a chutí typických pro toto roční období si určitě zamilujete.

Řepové nokokoule s napařenou brokolicí, pestem z natí a tofu posypkou

Vydatné, chutné a krásně barevné, takové jsou "nokokoule" s pestem z natí, napařenou brokolicí a tofu posypkou. Hlavně červená řepa je vděčná a super...

Letní izraelská shakshuka

Shakshuka je tradiční jídlo na Blízkém východě. Jde o výtečnou směs zeleniny, koření a v originále i vajec, která jsme v našem receptu vynechali...

Celozrnné špaldové fettuccine se zeleninou

Velmi rychlý, chutný a voňavý recept. Letní a italský, barevný a svěží, zkrátka výborný. Klidně si přizpůsobte recept podle toho, jakou zeleninu máte rádi...

Cuketové vějíře

V létě si můžeme dopřát krásně barevnou a svěží zeleninu, kterou opustíme po sezóně. Ovšem nyní je období cuket, rajčat a čerstvých bylinek, jako...

Krémový mangold

Mangold zapečený s bešamelem je výborný jako příloha a nebo náplň do placek. Základem receptu je bešamel, který si připravíte velmi snadno i v...

Hlíva ústřičná na smetaně

Hlíva ústřičná patří mezi zdraví prospěšné houby, mimo jiné posiluje imunitu, což je zvlášť v dnešní době důvod, proč bychom ji měli zařadit do...

Pečený chřest s batátovým pyré, pepřovou omáčkou a tofu slaninou

Chřestová sezóna je v plném proudu, pojďme si ji užít. Vyzkoušejte třeba tuto pečenou verzi chřestu s pikantní pepřovou omáčkou. Se slaninou z tofu...
Téma: bílé fazole, zeleninové jídlo, krém, italské těestoviny, celozrnná mouka, hořčičné semíno, noky z červené řepy, veganská jídla, smetanové omáčky, fit strava, cizrnová mouka, kmín, houbová jídla, mezinárodní recepty, bílý chřest, velké bílé fazole, celozrnný rýže, Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou, smažený květák zdravě, kořeněné jídlo, strouhanka, jídla z hub, jaro, rutabaga, tofu recepty, bez smetany, omáčka, červená cibule, co s tofu, muškátový oříšek, černý kmín, bezlepkové recepty, veganské menu, paprika, bazalka, oistácie, zelená cuketa, houbové recepty, žlutá cuketa, bezlepkové, omáčka ze zeleného pepře, mezinárodní kuchyně, sójové mléko, česnek, celiak, loupaná červená čočka, zdravá strava, sojový jogurt, veganská shakshuka, brokolice, rukola, čerstvé houby, teryiaki omáčka, mandle, jídla z luštěnin, sezóna zima, slanina z tofu, červená rýže, olivový olej, zdravé rychlé recepty, pikantní pokrmy, bílá rýže, umeocet, izraelská kuchyně, tradiční pokrmy, petrželka, dijonská hořčice, teriyaki, domácí teriyaki, fazolová směs, omáčka na těstoviny, rajčátka, vegan recepty, příloha, kurkuma, omáčka z žampionů, špaldová mouka, italské recepty, mrkev, jarní cibulka, černucha, úprava chřestu, zeleninové pokrmy, smetana, zdravá kuchyně, celozrnná špalda, Květák v kuchyni, bez sóji, vegetariánství, domácí výroba, luštěniny, pečený celer, strouhaný kokos, bez mléka, hlíva ústřičná, klíčky, kešu, žampiony, veganské jídlo, veganská strava, rýžový sirup, konopné semínko, fenyklovú semínko, pečená zelenina, bez mouky, sezóna jaro, bezlepková jídla, alergie na mléko, kapary, mletá červená paprika, Sladkokyselá červená řepa, lískové oříšky, rozinky, dip, omáčky, cuketa, veganský jogurt, Murraya koenigii, tofu, zeleninová jídla, ovesná smetana, lahůdkové droždí, máslo z lískových ořechů, bezlepkové alternativy, domácí teryiaki, pažitka, Letní izraelská shakshuka, variace na stroganoff, veganské recepty, čerstvé bylinky, rajčata, houby, řapíkatý celer, místo masa, vaření z luštěnin, recepty z hub, chřest recepty, černé fazole, bezlepková strouhanka, italská kuchyně, obalený květák, česnek rukola, Tamari, smetanová omáčka, fenykl, recepty s houbami, petržel, divoká žlutá rajčata, zelené a žluté fazole, pečená cuketa

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?