Domů > Magazín Zrnění > Osobnost

Petr Chelčický

Jako mnoho našich i světových velikánů, je také tento muž učební látkou, ale pohříchu ne právě živou součástí našeho povědomí. Pro tu vrstvu společnosti, která se podobně jako my snaží vnést do rozháraného světa více harmonie, by ale Chelčický mohl být mocnou inspirací.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Po dvou letech covidu začínám znovu (Ondra, 37 let)

Když se mi váha vyšplhala na 132 kg, našel jsem Jíme Jinak. Váha šla krásně dolů, zlepšil se mi spánek, přestal jsem být závislák na sladkém. Začínal jsem ...
61
5

Vzpomínky na babičku

Někteří lidé si myslí, že mají tu nejlepší babičku pod sluncem, já to věděla :-). A protože byly nedávno dušičky a já na tu svou vzpomínala zase o něco víc...

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
49
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
12
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.