Domů > O nás > Pochvaly

Pochutnali jsme si a v bříšku máme jak v pokojíčku

Martya: No to jsme si pochutnali. Jak říkala moje maminka, v bříšku jako v pokojíčku. Překvapilo mě, jak byla polévka krásně krémová. Nevím jestli bílým misem nebo struhanou restovanou petrželkou, ale každopádně byla bezvadná. A videovaření, to je skoro jako vaření s kamarádkou, moc jsem si to užila. Napařené kapustičky byly dokonce z vlastní zahrádky, takové zbytečky, co nám zajíci nestihli sníst. Takže opět veliké díky! Úplně to vynahradilo ne zrovna ideální snídani v podobě lineckého jablečného koláče – sice JJ, ale holt koláč k snídani :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Ječné hromádky

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka a vajec. V receptu nejsou použita ani jiná sladidla, aby lépe vynikla chuť použitých ingrediencí, kterou by cukr...
klub
50
1

Jak se stravovat mezi jarem a létem

V čase mezi biologickým jarem a biologickým létem se někteří lidé cítí unavení, honí je chuť na sladké, trpí na nadýmání, jsou podráždění nebo smutní. Víme...
klub
19

Milujete se i když nemáte chuť? Toto riskujete

Mnoho žen trápí gynekologické potíže jako svědění, výtoky, mykózy, bolesti podbřišku. Velmi pomáhá změna jídelníčku podle Jíme Jinak. Co ale dělat, když na...

Fazolová polévka s černým kořenem

Polévka z kořenové zeleniny vždy potěší naše české chutě. Když přidáme černý kořen, bude ještě zdravější. Černý kořen totiž pomáhá při oslabené slinivce, j...

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem nebo popá...

Batátový hummus

Hummus tentokrát s batáty – je lahodný namazaný na domácím chlebu, skvělý také do placek a k syrové zelenině.