Domů > Magazín Zrnění > Téma

Proces

Reportáž z procesu s Ivanou Königsmarkovou (v r. 2011) napsala pro Zrnění Martina Vaníková. A je to četba, ze které poněkud mrazí…

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Syrové špízy ze zeleniny

Nápad na servírování čerstvé zeleniny. Je to jednoduché, vypadá to hezky, potěší to i oko a stačí do toho investovat trošku času.
74
124

Jak udělat marmeládu bez cukru

Léto nás zásobuje všemi druhy ovoce a proto si připravíme zásoby na zimu. Udělat marmeládu bez cukru je velmi jednoduché a poměrně rychlé. Hotová marmeláda...

Rybízový nápoj

Z rybízu snadno vytvoříte rychlý a osvěžující nápoj, který oceníte hlavně v tropickém počasí.
36
3

Pupalka dvouletá – skvělá v kuchyni i v lékárničce

Královna noci, pupalka, se dá využít i přes den. Je to léčivka, krásně voní a její květy, kořen i listy se dají využívat v kuchyni. Pupalkový olej je hotov...

Křehký tvarohový řez s lesním ovocem (vegan, bez mléka)

Křehká, vláčná a přímo rozplývající se na jazyku… To je tato luxusní “tvarohová” buchta – náš nový favorit. Bez cukru, bez mléčných...

Rolované lasagne

Zapečené rolky s cuketou a bešamelem jsou další skvělou variantou, jak upotřebit v kuchyni cukety.