Čerstvá petrželka

Indický Moonglet (bez lepku)

Indická dobrota pro zpestření jídelníčku, vhodná jako svačina na výlety, ale i na oslavy jako finger food.

Ostro kyselá pikantní polévka

Vydatná pikantní polévka vonící kořením, ve které se příjemně snoubí kyselá a ostrá chuť.

Tofu pomazánka s čerstvým česnekem

Recept pro ty, co nemůžou být bez pomazánek, jako já. Jarní a svěží pomazánka, kterou budete mít hotovou raz dva.

Gratinované tofu s rýží

Obalované pečené tofu s rýží a salátkem z fazolí. Tento recept může být obměňován podle sezony. Použijte jakoukoliv zeleninu, co máte k dispozici a kterou ...

Černé na bílém s chřestem

Jarní recept pro milovníky chřestu a čerstvých jarních bylinek. Bezlepkové voňavé jídlo, které kromě chuťových buněk potěší i oko.

Tofu Dengaku jinak

Dengaku tofu je špíz z grilovaného tofu se sladkokyselou miso omáčkou. Jednoduchý recept pro milovníky asijské kuchyně.

Jarní krémové fusilli bez lepku

Jaro je v plném proudu a kolem nás to všude kvete. Přeneste si jaro i na talíř a uvařte si toto chutné, barevné, jednoduché a variabilní jídlo, na kterém s...

Tempeh po Marocku

Recept inspirovaný marockou kuchyní. Lehce nasládlá chuť a vůně koření ras el hanout tvoří úchvatnou kombinaci, kterou stojí za to zkusit.

Mandlový zeleninový krém

Příjemná jemná chut, jednoduchá příprava a málo ingrediencí. Jemný zeleninový krém, který vás zasytí a pohladí vaše chuťové buňky.

Celozrnné farfalle s mrkví a hráškem

Jenoduché rychlé jarní jídlo z několika ingrediencí.

Lívancové nudle s fazolemi

Tento recept je velice jednoduchý na přípravu, i když na první pohled vypadá složitě. Vyzkoušejte ho a uvidíte, že si pochutnáte.

Oves se zelím a fazolovou drobenkou

Vyzkoušejte tuto lahodnou kombinaci a obilí a zelí doplněnou netradiční drobenkou z fazolí a hub. Určitě si pochutnáte.