Knedlíčky
20
7
Zelené letní gnocchi
Tyto rychlé gnocchi jsou díky hrášku krásně barvené a díky hrachové mouce mají výraznou chuť. Doporučujeme je servírovat pouze zakápnuté kvalitním olivovým...
Knedlíky a noky
klub
19
Narutomaki jinak (veganské a bez lepku)
Jak si doma připravit veganský a bezlepkový Narutomaki – tradiční japonský rybí koláček, tentokrát z veganských surovin a bez lepku? Super recept s f...
Hlavní jídla
klub
11
Italské Canederli jinak
Italské polévkové knedlíčky Canederli, které můžete jednoduše připravit i doma. Stačí nakrájet chléb, přidat bylinky a další ingredience, a vaše kuličky do...
31
4
Špenátové halušky
Špenátové halušky s pistáciemi a piniovými oříšky jsou skvělou alternativou k tradičním těstovinám. Tento veganský recept potěší nejen vaše chuťové buňky, ...
12
3
Plněné slané kokosky
Vyzkoušejte recept na plněné kokosové kuličky naslano s jáhlovým těstem a zdravou zeleninovou náplní. Jednoduché a chutné jídlo, které potěší vaše chuťové ...
6
1
Fialové batátové gnocchi
Krásně barevné fialové batátové gnocchi s pistáciemi a červenou čekankou. Nejen lahodné, ale i pohledné jídlo, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i...
Hlavní jídla
klub
10
6
Bezlepkové špenátové gyoza knedlíčky
Vyzkoušejte veganskou verzi oblíbených asijských gyoza knedlíčků, kde se snoubí svěží špenátové těsto s lahodnou zeleninovou náplní. Tyto křupavé knedlíčky...
Hlavní jídla
klub
10
5
Dvoubarevné gyoza (fotopostup)
Gyoza jsou asijské knedlíčky v originální verzi plněné mletým masem. My si připravíme jejich veganskou verzi, která vás svou chutí jistě nezklame. Jejich p...
Hlavní jídla
klub
13
11
Tibetské momos jinak
Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...
14
9
Bezlepkové knedlíčky z pohanky
Tyto super rychlé knedlíčky máte hotové do 5 minut a navíc jsou zcela bez mouky a lepku. Už stačí jen zalít nějakou dobrou omáčkou, přidat uzený tempeh či ...
115
99
Rychlé knedlíky z ovesných vloček
Když nemáte po ruce žádnou hotovou obilovinu, když je návštěva za dveřmi a chybí příloha, vždycky je ještě čas udělat velmi rychlý knedlík z ovesných vloče...
Polévky
kurz
53
Polévka Kaldoun
Tradiční kaldoun se podával na sváteční tabuli za dob rakousko-uherské monarchie, když se pekla kachna nebo husa. My si ho dáme s “masovými drobyR...