Nigella sativa
Houbová smaženice
Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
Barevné rizoto
Recept pro milovníky jednoduchých a přitom chutných receptů. Moc jsme si na této kombinaci chutí pochutnali a doufám, že nezklame a ni vás.
Hlavní jídla
klub
7
Plněná indická placka Paratha
Pikantní indické placky inspirované receptem z knihy Indian Made Easy od autorky Amandip Uppal. Nelekejte se ingrediencí a přizpůsobte si je vlastní chuti ...
7
7
Zelí s vůní jara
Jaro je tu a s ním i čerstvé jarní bylinky a pečené červené zelí s nimi chutná výtečně. Vyzkoušejte tento jednoduchý jarní recept a dejte vědět, jak jste s...
10
5
Dobrůtka v papilotě
I když to nevypadá, tento recept je velice jednoduchý na přípravu. Výsledek je ohromný, zelenina pečená v papilotě je krásně šťavnatá a voňavá. Vyzkoušejte...
30
1
Bohaté fusilli s květákem
Tento recept je bohatý nejen na ingredience, ale hlavně na vůně a chutě, které s v něm krásně se prolínají. Pro milovníky těstovinových jídel.
24
Kapustičky s jogurtovým dipem
Růžičková kapusta s pikantní jogurtovou omáčkou po indicku. Jednoduchý a rychlý recept inspirovaný indickou raitou.
Hlavní jídla
klub
10
8
Kořeněný květák na zahřátí
Krásný zahřívající pokrm s jednou nečekanou ale velmi chutnou ingrediencí, která z obyčejného květáku dělá luxusní. Jídlo je velice jednoduché na přípravu ...
Zimní tmavý talíř
V tomto receptu jsem záměrně volila hodně tmavé suroviny s červenými, fialovými, černými tóny. Výsledkem je lahodné jídlo, které voní kořením a na kterém s...
37
2
Zimní špagety
Nesporný král diet, vynikající syrový i vařený. Kdo to je? Fenykl. Věděli jste, že kromě běžně používaného srdíčka fenyklu se dá využít i fenyklových vousů...
Pikantní červený talíř
Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.
57
17
Černuchá setá neboli černý kmín
Vypadá to jako kmín, ale kmín to není. Černý kmín, černucha setá nebo také nigella sativa. Používáte ho v kuchyni? Pokud vás zajímá, proč byste měli toto a...