pak Choi
Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní...
V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži...
Jarní miso polévka s pak Choi
Jarní miso polévka by měla obsahovat alespoň jednu zelenou zeleninu.
Ukázkový jídelníček při osteoporóze a nedostatku vápníku
Týdenní zdravý jídelníček zaměřený na léčbu (i prevenci) osteoporózy a nedostatku vápníku v těle. Jídelníček je sestavený z rostlinných pokrmů a celistvých potravin.
Thajské tofu stir-fry s hoisin omáčkou
Stir-fry se dá dělat na mnoho různých způsobů a můžeme do něj použít nejrůznější zeleninu. V tomto receptu jsme použili domácí hoisin omáčku.
Japonská polévka Ramen
Voňavá japonská polévka ramen dobývá naše talíře, respektive hluboké misky! Je skvělá na snídani, oběd i večeři nebo jen tak jako lehká svačina. Zkuste...
Vápník – z čeho jej získat a jak o něj nepřijít
K čemu všemu potřebujeme vápník a jak se pozná jeho nedostatek? Je mléko dobrý zdroj vápníku? Dá se osteoporóza léčit? Kolik vápníku potřebujeme v...
Pak choi s citronem
Osvěžující teplý salát z pekingského zelí pak Choi se hodí na teplé letní dny.
Miso polévka s pak choi
V létě se snažíme zařadit polévky do jídelníčku alespoň 2x za den a měly by být jen lehké s minimem tuku.
Restovaná zelenina se žampiony
Zkuste zkombinovat čínské zelí pak Choi se žampiony, tymiánem a další zeleninou. Vznikne skvělá dobrota.