Domů Téma Smažení

smažení

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali...

Nádivka v županu

Delikatesa, která je rychle hotová, když máte zbytek jáhlové nádivky. Do chladných dnů jako dělaná.

Jak přežít Vánoce ve zdraví a bez přibírání

Vánoce byly vždy tradičně symbolem klidu a míru. Ale opak je pravdou. V dnešní době jsou spíše symbolem stresu, nervů a honění se s...

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Rostlinné oleje

Díky oleji nám jídlo připadá tak nějak uspokojivější, už první pocit na jazyku je prostě lepší. Olejů máme spoustu druhů. Každý se hodí trošku na...

Tempeh na medu

Zařazení tempehu v téhle podobě do našeho jídelníčku znamenalo v našich začátcích hotovou revoluci. Po ochutnání můj muž prohlásil, že budu-li mu dávat toto...

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto...

Veganský „Smažák“

Toto je chlapský recept na veganský smažený sýr, který se vám rozhodně nerozteče. Ideální pro ty, kdo s nostalgií vzpomínají na klasický sýrový smažák. Jeho...

Pikantní smažené placky

Po kořeněných jáhlovo - rýžových plackách se jen zaprášilo. Česnek tentokrát nevadil ani dětem. Doplněné humusem a svěžím salátem.

Smažené pokrmy pro děti do dvou let

Jsou vhodné smažené potraviny pro malé děti? Kdy nejdříve jim můžeme dát něco smaženého?
Téma: letní jídla, svačinky, strava, tofu, recepty na léto, letní jídelníček, cukroví, svačiny, léto, letní recepty, placky, bez vajec, sezónní ovoce, tuky, transtuky, natě, neurotoxin, nemoci srdce, začátečníci, Velikonoce, bez mléka, ABKM, cestování, děti do 2 let, vysoký krevní tlak, kukuřičná krupice, olej, úklid, mononenasycené tuky, strava v létě, Video, reprodukce, co vařit v létě, antioxidanty, brokolice, nasycené mastné kyseliny, raw, nervová soustava, cereálie, dritování, pečení, květák, čočka, fitness strava, srdeční choroby, olej z lískových ořechů, smažené, pitný režim, mastné, meloun, do práce, panenský olej, vánoční menu, Vánoce, virgin, alkohol, tempeh, omega 6, lněné semínko, cukr, sotýrování, jak vařit zeleninu, celiak, avokádový olej, maso, dýňový olej, obilné placky, sušenky, karbanátky, smažené pokrmy, fast food, pleť, jednoduché sacharidy, nadváha, rakovina, cibule, děti od 2 let, jáhly, bramborový salát, hranolky, obalování, rozmnožování, nenasycené mastné kyseliny, dýně, vegan, kapr, vegetariánství, tempura, rýže, srdce, rostlinné oleje, kouřový bod, sladěnka, pražení, syrové saláty, brambůrky, napařování, olej saflorový, omega 3, ředkvičky, čtenářské recepty, jak začít, omega 9, bez masa, polynenasycené tuky, kimpira, slad, solené, lecitin, len, vaření, sezónní zelenina, pohanka, vaření zeleniny, dna, kmíin, ovoce, nádivka z jahel, pickles, klíčení, semínka, nishime, krekry, bez laktózy, konopný olej, zdravé recepty, slunečnicový olej, bílý chléb, veganství, nádivka, řízky, smažená zelenina, kvašená zelenina, tekutiny, jak vařit v létě, sezóna léto, tuk, vaření v páře, oleje, nápoje, fit strava, placky z obilí, krokety, silvestrovské pohoštění, rýže natural, fritování, způsoby vaření, restování, léto recepty, polenta

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?