Domů Téma Smažení

smažení

Jak přežít Vánoce ve zdraví a bez přibírání

Vánoce byly vždy tradičně symbolem klidu a míru. Ale opak je pravdou. V dnešní době jsou spíše symbolem stresu, nervů a honění se s...

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Rostlinné oleje

Díky oleji nám jídlo připadá tak nějak uspokojivější, už první pocit na jazyku je prostě lepší. Olejů máme spoustu druhů. Každý se hodí trošku na...

Tempeh na medu

Zařazení tempehu v téhle podobě do našeho jídelníčku znamenalo v našich začátcích hotovou revoluci. Po ochutnání můj muž prohlásil, že budu-li mu dávat toto...

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto...

Veganský „Smažák“

Toto je chlapský recept na veganský smažený sýr, který se vám rozhodně nerozteče. Ideální pro ty, kdo s nostalgií vzpomínají na klasický sýrový smažák. Jeho...

Pikantní smažené placky

Po kořeněných jáhlovo - rýžových plackách se jen zaprášilo. Česnek tentokrát nevadil ani dětem. Doplněné humusem a svěžím salátem.

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali...

Smažené pokrmy pro děti do dvou let

Jsou vhodné smažené potraviny pro malé děti? Kdy nejdříve jim můžeme dát něco smaženého?
Téma: léto, jak upravit stravu v létě, dna, co pít v létě, nádor, silvestrovské pohoštění, pitný režim, oleje, svačinka, začátečníci, kvašená zelenina, cukroví, top recepty, olivový olej, sezónní zelenina, cukry, jak odlehčit stravu, letní recepty, veganství, olej na smažení, online kurz Jak začít, tuk, jak začít, ředkvičky, jak jíst v létě, dušení, brambůrky, tempura, letní jídla, oxidace, pečení, cestování, Vánoce, majoránka, vánoční menu, nenasycené mastné kyseliny, druhy vaření, vegetariánství, bez laktózy, obilná káva, obiloviny, fritování, rozmnožování, hubnutí, smažení, cukr, natě, tuky, kuba, karbanátky, pohanková mouka, masáže, pleť, nápoje v létě, jednoduché sacharidy, raw, jak vařit zeleninu, bez lepku, jídelníček na léto, pohoštění, cukrovka, omega 3, diabetes, ovoce, nadváha, olej saflorový, alergie na mléko, dýňový olej, virgin, tekutiny, lněné semínko, raw food, rakovina, chipsy, co vařit v létě, kosmetika, extra panenský, děti do 2 let, vánoční svátky, na výlet, smažená zelenina, omega 6, kimpira, nasycené mastné kyseliny, obilné placky, Video, vegetariánské recepty, čtenářské recepty, sladěnka, lecitin, cholesterol, mastné, syrová strava, kvašení, silvestr, léto recepty, zdravé recepty, svačiny, olej, tofu, na piknik, polynenasycené tuky, syrové saláty, smažené pokrmy, vánoční kuba, obezita, semínka, ledviny, celiak, teplá kuchyně, hranolky, kapr, vaření, jak vařit v létě, Klub Jíme Jinak, len, děti, nasycené tuky, polenta, letní nápoje, bez sóji, květák, letní jídelníček, nervová soustava, sezóna zima, recepty na léto, krokety, čočka, jak vařit, svačinky, pražení, živočišná strava, fit strava, rychlovka, presované saláty, doplňky stravy, česnek, maso, vánoční cukroví, dritování, slunečnicový olej, bílý chléb, mrtvice, rostlinné oleje, olej z vlašských ořechů, mononenasycené tuky, kukuřičná krupice, bez vajec, vaření zeleniny, trans tuky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?