Domů Téma Střevní bakterie

střevní bakterie

Pouhé 3 dny v nemocnici změní váš střevní mikrobiom k horšímu

Nemocnice by měla být od toho, abychom se brzy zotavili. Místo toho nám ale pobyt v ní může v těle nadělat paseku. Studie zjistila,...

Celozrnné obiloviny jako pomoc v léčbě současné epidemie obezity

Žijeme v obezogenním prostředí. Všude kolem nás je levné nezdravé jídlo, které u nás vytváří závislost a ztěžuje hubnutí. A začíná to u dětí....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

3 důvody, proč za vaši únavu může jídlo

Cítíte se vyčerpaní, i když jste dobře spali? Máte málo energie na práci a rodinu? Kdybyste mohli, tak byste usnuli kdekoliv a kdykoliv během...

Ekosystém se hroutí, kvůli postřikům ubývá včel

Společnost Monsanto často a ráda hlásá, že GMO potraviny mohou pomoci vyřešit světový hlad. Vypadalo to tak věrohodně, že svět málem uvěřil... Ale nynější...
Téma: hubnutí, zdravá strava, fermentované produkty, probiotikum, bílá mouka, fast food, imunota, hmotnost, polyfenoly, dysfunkční střevo, jablečný ocet, celozrnné obiloviny, dysbióza, rostlinné jogurty, krevní tlak, aditiva, trávicí problémy, syrové ovoce, nerovnováha ve střevě, pacietnti, tymián, druhy pickles, patogenní bakterie, břišní tuk, střeva, naložená zelenina, máta, bylinky, plynatost střev, zánět střeva, česnek, mikrobiota, deprese, tibi, fermentovaná zelenina, inzulín, Enterococcus faecium, glyfosáty, kysané zelí, kvašení, enzymy, miso, střevní mikroflóra, péče o střevo, roundup, kysaná zelenina, nezdravé chutě, pacient, sladkosti, antioxidanty, hřebíček, probiotika, dráždivý tračník, odpočinek, mléčné kvašení, živočišná strava, jídlo, střevní mikroorganismy, toxiny, energie, oslabené trávení, jogurt, mikrobiom, únava, trávicí nemoci, nakládaná zelenina, nemocnice, relax, vlčí hlad, spánek, jak udělat pickles, oregáno, bakterie mléčného kvašení, kurkuma, krev, vývar, bolest břicha, zánět, laktobacily, glykemický index, vláknina, genetika, protizánětlivé účinky, včely, potíže s trávením, stres, alkohol, tělesná hmotnost, syndrom propustného střeva, sliznice střeva, živé bakterie, bakterie, čmelák, miso pasta, GMO, celá zrna, trávení, císařský řetz, lékořice, úzkost, monsanto, chřipka, pečivo z celých zrn, rakovina, obezita, kvašené zelí, zelenina, zavařená zelenina, fermentace, mléčné produkty, kvašené okurky, syrová zelenina, pobyt v nemocnici, imunita, průjem, jak kvasit zeleninu, zinek¨, vodní pickles, antibiotika, glyfosát, candida, bio, triglyceridy, vitamín B, meditace, pesticidy, vegan, trávicí systém, léčba střevních nemocí, střevní zácpa, ovoce, střevní bakterie, střevní dysbióza, celer, problémy s trávením, chuť na nezdravé jídlo, cukr, střevní mikrobiom, jak připravit pickles, střevní potíže, vitamín D, serotonin, esenciální olejíček, přátelské bakterie, IBS, prebiotika, potraviny, strava při problémech s trávením, střevní rovnováha, esenciální olej

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?