Domů Téma Střevní bakterie

střevní bakterie

Pouhé 3 dny v nemocnici změní váš střevní mikrobiom k horšímu

Nemocnice by měla být od toho, abychom se brzy zotavili. Místo toho nám ale pobyt v ní může v těle nadělat paseku. Studie zjistila,...

Celozrnné obiloviny jako pomoc v léčbě současné epidemie obezity

Žijeme v obezogenním prostředí. Všude kolem nás je levné nezdravé jídlo, které u nás vytváří závislost a ztěžuje hubnutí. A začíná to u dětí....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

3 důvody, proč za vaši únavu může jídlo

Cítíte se vyčerpaní, i když jste dobře spali? Máte málo energie na práci a rodinu? Kdybyste mohli, tak byste usnuli kdekoliv a kdykoliv během...

Ekosystém se hroutí, kvůli postřikům ubývá včel

Společnost Monsanto často a ráda hlásá, že GMO potraviny mohou pomoci vyřešit světový hlad. Vypadalo to tak věrohodně, že svět málem uvěřil... Ale nynější...
Téma: fast food, dysbióza, tuk, trávicí systém, zeleninový vývar, střevo, chutě, léčba střevních potíží, jak zhubnout, bílé pečivo, kombucha, mikroflóra, oslabené trávení, rostlinná strava, alkohol, chřipka, nadváha, laktobacily, bakterie mléčného kvašení, propustné střevo, systémový zánět, nezdravé chutě, bílá mouka, Klub Jíme Jinak, úzkost, pečivo z bílé mouky, mléčné kvašení, naložená zelenina, nálada, strava při nemoci střev, genetika, SIBO, umeocet, co jíst při hubnutí, pikls, léčba střevních nemocí, jilm, enzymy, jak kvasit zeleninu, vodní pickles, potraviny, střevní rovnováha, pacient, strava při střevních potížích, plynatost, duševní zdraví, vývar, bio, polyfenoly, krev, živé bakterie, bakterie ve střevech, ATB, jak udělat pickles, pacietnti, únava, hmotnost, aditiva, fermentované potraviny, bylinky, mikrobiota, psychika a střevní choroby, triglyceridy, péče o střevo, zánět, pasterizace, živočišná strava, meditace, pizza, cukr, GMO, tělesný tuk, lepek, střevní problémy, aloe vera, jablečný ocet, monsanto, zelenina, roundup, lactobacillus, syrová zelenina, nervový systém, krevní tlak, průjem, kvašená zelenina, vláknina, deprese, pobyt v nemocnici, antioxidanty, pesticidy, hubnutí, železo, rakovina, trávicí enzymy, glyfosát, syrové ovoce, esenciální olejíček, trávicí problémy, nadýmání, nafouklá střeva, zavařování, relax, jak připravit pickles, jak na pickles, trávicí soustava, jídlo, střevní potíže, celer, pečivo z celých zrn, brambůrky, břibírání, císařský řetz, imunita, inzulín, zinek¨, hořčík, celozrnné potraviny, druhy pickles, nakládaná zelenina, kvašené zelí, tibi, zázvor, výkyvy nálad, obezita, kvašáky, nerovnováha ve střevě, glyfosáty, kysaná zelenina, syndrom propustného střeva, kurkuma, sůl, leaky gut, přátelské bakterie, plynatost střev, trávení, děti, energie, protizánětlivé účinky, celá zrna, střeva, sliznice střeva, nemocnice, chuť na sladké, vegan, meduňka, problémy s trávením, hřebíček, sladkosti, lékořice, bolest břicha

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?