Domů Téma Střevní bakterie

střevní bakterie

Pouhé 3 dny v nemocnici změní váš střevní mikrobiom k horšímu

Nemocnice by měla být od toho, abychom se brzy zotavili. Místo toho nám ale pobyt v ní může v těle nadělat paseku. Studie zjistila,...

Celozrnné obiloviny jako pomoc v léčbě současné epidemie obezity

Žijeme v obezogenním prostředí. Všude kolem nás je levné nezdravé jídlo, které u nás vytváří závislost a ztěžuje hubnutí. A začíná to u dětí....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

3 důvody, proč za vaši únavu může jídlo

Cítíte se vyčerpaní, i když jste dobře spali? Máte málo energie na práci a rodinu? Kdybyste mohli, tak byste usnuli kdekoliv a kdykoliv během...

Ekosystém se hroutí, kvůli postřikům ubývá včel

Společnost Monsanto často a ráda hlásá, že GMO potraviny mohou pomoci vyřešit světový hlad. Vypadalo to tak věrohodně, že svět málem uvěřil... Ale nynější...
Téma: živé bakterie, meduňka, kombucha, střevo, probiotikum, bakterie ve střevech, přátelské bakterie, bílá mouka, mikrobiota, trávicí soustava, aditiva, krev, střevní potíže, celozrnné obiloviny, sladkosti, kurkuma, špatné trávení, chuť na nezdravé jídlo, fermentovaná zelenina, patogenní bakterie, střevní zácpa, bakterie, co jíst při hubnutí, IBS, chutě, plynatost, umeocet, pasterizace, inzulín, živiny, jablečný ocet, křeče břicha, bolest břicha, jak kvasit zeleninu, fermentované produkty, diabetes, pacient, průjem, chřipka, kandida, kvašené okurky, miso pasta, monsanto, natto, systémový zánět, tymián, trávicí problémy, dráždivý tračník, doplňky stravy, nerovnováha ve střevě, ibišek, zavařování, hmotnost, jak udělat pickles, střevní rovnováha, plynatost střev, glyfosát, celozrnné pečivo, pickles, probiotika, střevní mikroflóra, střevní dysbióza, zácpa, miso, kysaná zelenina, čmelák, dysfunkční střevo, pečivo z bílé mouky, genetika, celozrnné potraviny, krevní cukr, glyfosáty, pobyt v nemocnici, oregáno, nervový systém, vitamín D, roundup, sliznice střeva, průmyslově zpracované potraviny, péče o střevo, máta, zpracované potraviny, probiotické potraviny, Enterococcus faecium, tibi, jídlo, ovoce, fast food, obiloviny, strava, zeleninový vývar, serotonin, cukrovka, levandule, lékořice, střeva, trávicí nemoci, vláknina, chipsy, únava, pikls, včela, živočišná strava, výkyvy nálad, železo, rostlinná strava, nemocnice, psychika a střevní choroby, jak připravit pickles, nezdravé chutě, deprese, chuť na sladké, rakovina, esenciální olejíček, vodní pickles, problémy s trávením, bio, rostlinné jogurty, pizza, alkohol, SIBO, nafouklá střeva, prebiotika, úzkost, toxiny, kvašáky, protizánětlivé účinky, střevní problémy, antioxidanty, antibiotika, střevní mikrobiom, potíže s trávením, pečivo z celých zrn, léčba střev stravou, cvičení, léčba střevních nemocí, triglyceridy, léčba střevních potíží, propustné střevo, co je to pickles, kimchi, střevní bakterie, trávicí enzymy, jak na pickles, glykemický index, kvašená zelenina, tělesný tuk, rejuvelac, kvašené zelí, meditace

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?