PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Náš seriál o význačných osobnostech, jak je již delší dobu zřejmo, se nespecializuje na průkopníky makrobiotiky a kuchaře, protože to bychom byli brzy hotoví, a zároveň nemá za cíl stát se vyčerpávajícím naučným slovníkem. Postavy, které si z blízké či dávné minulosti vybíráme, v sobě nějakým způsobem zahrnují proslulost v jistém oboru, ale také zásadní podíl celostního, zdravého myšlení v tom smyslu, v jakém po něm volá moderní doba, a ukazuje se, že i téma jídla a životosprávy se u každého z těchto jedinců chtě nechtě nějak reflektuje.
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Radusko, ty plátky nesmí být silné, jinak se neohnou. Můžeš zkusit snížit teplotu. Já to pekla tímto způsobem.
Mám asi blbou škrabku, tlačila jsem , aby byly proužky trochu silnější. Bohužel. Při napichování se hned rozpadaly. Tak jsem ty pruhy zamíchala ve ochuc.strouhance a hodila na plech. Není ta teplota moc vysoká na větrák?
Octová matka je taková ta gelová placka, co se při kvašení někdy vytvoří (ukázka z wikipedie: https://cs.wikipedia.org/wiki/Octov%C3%A1_matka). Dělá se mi v octu často a taky by mě zajímalo, jak jí využít. Někde jsem slyšela, že chutná slepicím (kromě toho, že se dá přidat do nové várky jablek na ocet).
Buďte první, kdo napíše komentář