Domů > O nás > Pochvaly

Úžasně zpracovaný kurz do naprostých deitalů

Ilona L.: Evi, váš kurz byl naprosto úžasný. Zpracovaný do parádních detailů. Až do Štědrého dne jsem jedla podle JJ a to od 25. října. Eliminace jsem vydržela a že byly dost drsné. 3 dny svátků jsem jedla běžné věci s rodinou a i pár kousků cukroví. Hned přišla rýma, potíže s dechem a bolest ucha. No nevadí. Vím, co a jak a sem tam může člověk testovat jak to vlastně je. Dala jsem oběd manželovi a NEDŮVĚŘIVĚ OCHUTNAL ZELENINU a vše do něj zapadlo jak do studny. Občas mé výtvory ochutnává. Ale tentokrát snědl kompletní oběd a ještě mi to pochválil, že to bylo výborné. Takže já se zase vracím na MŮJ JÍDELNÍČEK JJ, po kterém je mi dobře a nemůžu se dočkat jarního kurzu v pulce února. Mám už členství do klubu, tak se mi neztratíte.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Celerový krém s cuketou

Jemný krém z celeru s restovanou cuketou. Snadný a rychlý recept, který si můžete dle libosti obměnit podle sezóny a vaší chuti.

Zahrada v červenci

Pokud si pěstujete většinu zeleniny sami, tak určitě znáte to těšení na první okurku, cuketu, rajče atd. Člověk má takto každý den z něčeho radost. Je začá...

Plněné cukety

Cuketová sezona je v plném proudu. Malý nápad, jak využít tuto letní zeleninu a pochutnat si.

Quinoový salát s krémovou zálivkou

Kdy jindy si k obědu či večeři dopřát studený salát, než právě v létě. Tento salát je jednoduchý nejen na přípravu, ale i na ingredience.
klub
23
12

Červenec – plakátek na ledničku

Co v červenci jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pla...

Jak podpořit své zdraví v červenci

Jak má vypadat vzorový jídelníček v červenci? Jakou část našeho těla se vyplatí hýčkat právě nyní, proč bychom to měli dělat a jak na to?