Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Večeře a víkendové vaření s Janou

Běžně u nás doporučení na kurzy vaření nenajdete. Ale Janinu kuchyň máme dobře vyzkoušenou a můžeme vám večeři nebo kurz s ní jedině doporučit.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • pondělí 14.5. 2018, 18-21 hod.
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Víkendové vaření ze srdce

  • 18.-20.5. 2018 v Chrobolech u Prachatic
  • Chcete-li provětrat tělo i hlavu, zvu vás na víkend, jehož dny můžete trávit procházkami po krásném okolí a večery diskusemi nejen o stravování.
  • Plná veganská penze (pátek večeře – neděle oběd s dezertem, případný balíček na sobotní celodenní výlet), ubytování na postelích či vlastních karimatkách, doprava vlastní.
  • Cena: 2 000 Kč (postel – omezený počet) nebo 1.800 Kč (karimatka).
  • Více info po telefonu nebo emailu. 

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • Středa 30.5.2018 18-21hod 
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny

Víkendové vaření ze srdce

  • 2.-3.6.2018 v Praze
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • Tentokráte formou intenzivního přísunu informací.
  • Projdeme jednotlivé rostlinné suroviny (obiloviny, luštěniny, zeleninu, semínka, ořechy, mořské řasy atd.), způsob jejich základní přípravy i pokročilé varianty (knedlíky, karbanátky, omáčky, dezerty apod.), společně si uvaříme oběd, dezert i večeři.
  • Sobota 9-19 hod, neděle 9-16 hod.
  • Cena: 2.500 Kč na osobu.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • úterý 12.6.2018 18-21 hod
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Více informací a kontakt

  • Jana Burešová
  • jana@varenizesrdce.cz
    +420 731 627 094
  • www.varenizesrdce.cz

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Na tyto akce mají slevu 20%. Pro uplatnění slevy zadejte svůj registrační email a heslo [přihlaste se].

 

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Nepečené brownie kostky bez lepku

Hledáte rychlý recept z pár ingrediencí? Pak vyzkoušejte tyto bezlepkové brownie kostky, které skvěle poslouží i jako nepečené vánoční cukroví.
38
2

Jak správně skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo až do Vánoc

Víte, jak správně uskladnit vánoční cukroví, aby se nekazilo? Jak to udělat, aby sušenky zůstaly křupavé a perníčky změkly? Jsou lepší plastové dózy, nebo ...

Pařížské rohlíčky bez lepku

Bezlepková varianta na klasické vánoční cukroví, které je navíc bez cukru, vajec i mléka.

Šalotky na tamarindu a kokosu

Recept pro milovníky indické kuchyně. Vyzkoušejte ho a dejte vědět, jak vám chutnal. Zkusit si připravit doma recepty je někdy jediná možnost, jak navštívi...
klub
14
3

Proč se nemáme rády a proč pozitivní afirmace nefungují?

“Nelíbí se mi moje tělo, jsem tlustá a ošklivá”. Čím to je, že se nemáme rády a co se s tím dá dělat? A proč pozitivní myšlení a afirmace nefun...

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.