Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Večeře a víkendové vaření s Janou

Běžně u nás doporučení na kurzy vaření nenajdete. Ale Janinu kuchyň máme dobře vyzkoušenou a můžeme vám večeři nebo kurz s ní jedině doporučit.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • pondělí 14.5. 2018, 18-21 hod.
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Víkendové vaření ze srdce

  • 18.-20.5. 2018 v Chrobolech u Prachatic
  • Chcete-li provětrat tělo i hlavu, zvu vás na víkend, jehož dny můžete trávit procházkami po krásném okolí a večery diskusemi nejen o stravování.
  • Plná veganská penze (pátek večeře – neděle oběd s dezertem, případný balíček na sobotní celodenní výlet), ubytování na postelích či vlastních karimatkách, doprava vlastní.
  • Cena: 2 000 Kč (postel – omezený počet) nebo 1.800 Kč (karimatka).
  • Více info po telefonu nebo emailu. 

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • Středa 30.5.2018 18-21hod 
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny

Víkendové vaření ze srdce

  • 2.-3.6.2018 v Praze
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • Tentokráte formou intenzivního přísunu informací.
  • Projdeme jednotlivé rostlinné suroviny (obiloviny, luštěniny, zeleninu, semínka, ořechy, mořské řasy atd.), způsob jejich základní přípravy i pokročilé varianty (knedlíky, karbanátky, omáčky, dezerty apod.), společně si uvaříme oběd, dezert i večeři.
  • Sobota 9-19 hod, neděle 9-16 hod.
  • Cena: 2.500 Kč na osobu.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • úterý 12.6.2018 18-21 hod
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Více informací a kontakt

  • Jana Burešová
  • jana@varenizesrdce.cz
    +420 731 627 094
  • www.varenizesrdce.cz

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Na tyto akce mají slevu 20%. Pro uplatnění slevy zadejte svůj registrační email a heslo [přihlaste se].

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Ječné hromádky

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka a vajec. V receptu nejsou použita ani jiná sladidla, aby lépe vynikla chuť použitých ingrediencí, kterou by cukr...
klub
51
1

Jak se stravovat mezi jarem a létem

V čase mezi biologickým jarem a biologickým létem se někteří lidé cítí unavení, honí je chuť na sladké, trpí na nadýmání, jsou podráždění nebo smutní. Víme...
klub
19

Milujete se i když nemáte chuť? Toto riskujete

Mnoho žen trápí gynekologické potíže jako svědění, výtoky, mykózy, bolesti podbřišku. Velmi pomáhá změna jídelníčku podle Jíme Jinak. Co ale dělat, když na...

Fazolová polévka s černým kořenem

Polévka z kořenové zeleniny vždy potěší naše české chutě. Když přidáme černý kořen, bude ještě zdravější. Černý kořen totiž pomáhá při oslabené slinivce, j...

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem nebo popá...

Batátový hummus

Hummus tentokrát s batáty – je lahodný namazaný na domácím chlebu, skvělý také do placek a k syrové zelenině.