Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Večeře a víkendové vaření s Janou

Běžně u nás doporučení na kurzy vaření nenajdete. Ale Janinu kuchyň máme dobře vyzkoušenou a můžeme vám večeři nebo kurz s ní jedině doporučit.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • pondělí 14.5. 2018, 18-21 hod.
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Víkendové vaření ze srdce

  • 18.-20.5. 2018 v Chrobolech u Prachatic
  • Chcete-li provětrat tělo i hlavu, zvu vás na víkend, jehož dny můžete trávit procházkami po krásném okolí a večery diskusemi nejen o stravování.
  • Plná veganská penze (pátek večeře – neděle oběd s dezertem, případný balíček na sobotní celodenní výlet), ubytování na postelích či vlastních karimatkách, doprava vlastní.
  • Cena: 2 000 Kč (postel – omezený počet) nebo 1.800 Kč (karimatka).
  • Více info po telefonu nebo emailu. 

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • Středa 30.5.2018 18-21hod 
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny

Víkendové vaření ze srdce

  • 2.-3.6.2018 v Praze
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • Tentokráte formou intenzivního přísunu informací.
  • Projdeme jednotlivé rostlinné suroviny (obiloviny, luštěniny, zeleninu, semínka, ořechy, mořské řasy atd.), způsob jejich základní přípravy i pokročilé varianty (knedlíky, karbanátky, omáčky, dezerty apod.), společně si uvaříme oběd, dezert i večeři.
  • Sobota 9-19 hod, neděle 9-16 hod.
  • Cena: 2.500 Kč na osobu.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • úterý 12.6.2018 18-21 hod
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Více informací a kontakt

  • Jana Burešová
  • jana@varenizesrdce.cz
    +420 731 627 094
  • www.varenizesrdce.cz

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Na tyto akce mají slevu 20%. Pro uplatnění slevy zadejte svůj registrační email a heslo [přihlaste se].

 

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

20
13

A přiber, jsi moc hubená, není na tobě nic hezkýho

Tuhle větu jsme nedávno slyšeli na letišti, kde se loučila odlétající rodina se svými příbuznými. Pravil tak postarší a velmi objemný pán s obrovským břich...

Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék

Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kl...
klub
6

Jak na kvasinkovou infekci

Kvasinky jsou normální součástí střevní mikroflóry, problém nastává, když se nadměrně přemnoží a začnou způsobovat potíže jako jsou plesnivé nehty, gynekol...

Sladké “tvarohové” knedlíky s ovocem (bez lepku)

Jakmile začne ovoce, děláme je často. Jsou rychlé, krásně drží a moc dobré. Tvarohové sladké knedlíky jsou naše česká klasika. My je děláme v naší zdravé v...

Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae

Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.
5
4

Češi propadli domácím limonádám

Okurková, levandulová, jahodová… Nabízí je už skoro každá restaurace a hospoda. “Domácím” limonádám jsme zcela propadli. Představujete si...