Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak v kuchyni – opakování tuto neděli

Živé vaření Jíme Jinak mělo obrovský ohlas. Video mělo neuvěřitelných 2782 shlédnutí a obrovské pozitivní ohlasy. Jsme nadšené, že se vám naše vaření naživo líbilo a že jste si na výborném obědě i velmi pochutnali. A protože dostáváme od těch, kteří video nestihli, spousty mailů ohledně opakování, rozhodli jsme se, že jej odvysíláme ještě jednou tuto neděli od 8 hodin ráno až do půlnoci.

jj-v-kuchyni-eva-helena2-800Pokud ještě nemáte nákupní seznam a recepty k pořadu,
přihlaste se formulářem a stáhněte si je.

 

Martina: Tak snadné a už od pohledu výtečné! Moc děkuji za inspiraci a hlavně za ukázku, že u plotny opravdu nemusím stát půl dne.

Vanda: Bezvadné video, moc děkuji za inspiraci, už se těším až hned dnes karbanátky z řepy a omáčku vyzkouším.

Iris: Hezký večer, pustila jsem si Vaše video nejdříve jako “kulisu” k vaření polévky a hned jsem tam některé Vaše postupy a ingredience zakomponovala a musím říct, že polévka chutnala hned jinak a to tak, že luxusně !:) Takže super inspirace proti stereotypům ve vaření (do kterých jsem v poslední době trošku zabředla) Podruhé jsem si Vás pustila večer a všechno důležité si pěkně poznamenala:) Moc děkuju za super video ! :)

Jana: Jinak Vam, Evi a Heli, musim strasne podekovat za tato dve videa. Myslim, ze ted budu umet vice setrit s casem v kuchyni…Ale co me NEJVIC dostalo, je Vase druhe video… Vite, ja byla vzdycky zvykla delat vse na 100 ne-li na 200%
… Mejte se krasne – NESKUTECNE Vam fandim … Uz se nemuzu dockat nasich spolecnych JINYCH vanoc :)
Alena: chci Vám moc poděkovat za Vaši práci, za zasílání inspirací, receptů a nyní i za úžasné video. Uvařila jsem podle Vás večeři – karbanátky z červené řepy, kombinace rýže a jáhel s omáčkou z červené čočky byla geniální, chutnalo to celé rodině.

Vymka: Ahoj, uvařila jsem všechno, dokonce i ty burgry jsem měla na svačinu do práce.Děkuji za vaše stránky, jsem z nich nadšená a v mnoha směrech jste mě zachránily. Vařím s vámi přes rok a účastním se všech kurzů. Těším se na vánoční.

 

VIDEO: Jak se z toho nezbláznit

jj-jak-se-nezblaznit-400

Pokud vám ušlo naše druhé video
“Jak se z toho nebláznit”, podívejte se.

 

Jak mám vymýšlet jídla, běhat po nákupech, vařit zdravě, do toho ještě být máma, starat se manželka, domácnost a k tomu dělat svoji práci … Je to na zbláznění! Ano, může být :-) Když to vezmete za špatný konec. Nahrály jsme proto tohle video.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lenka Rychlovská
1. 11. 2016

Dobrý den, prosím, bude možnost video shlédnout ještě jednou ? Objevila jsem Vaše stránky teprve nedávno a propásla ho ☹️️ Děkuji za odpověď.

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať ako udržiavate v dobrej kondícii kartáčik na čistenie zeleniny? Konečne sa ho podarilo aj mne zadovážiť, tak aby mi vydržal nejaký čas ?.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

13
6

Lék nejen na plíce – plicník lékařský

Věděli jste, že tato bylinka léčí nejen plíce, ale i trávicí ústrojí? Na jaře a v létě si můžeme nasbírat zásoby na podzim, kdy nejvíce trpíme na kašel. 

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
35
4

5 benefitů černé ředkve pro naše zdraví

Černá ředkev – tato málo používaná zelenina má obrovské zdravotní účinky. Teď v období jater a žlučníku je velkým pomocníkem, ale patří na talíř mnoh...

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Květáková jízda

V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.