Domů > Magazín Zrnění > Téma

Makrobiotický cestopis

Vždycky jsem chtěl mít nějaký geografický primát. A jelikož všechny ostrovy i sopky jsou už objevené, rozhodl jsem se, že budu první český makrobiotik, který dojede na konferenci do Holandska na kole. Pro tento projekt se ihned nadchlo několik dalších kamarádů, ale jejich nadšení opadlo, když se podívali do mapy.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
Klobouk dolů za...
Kurz
Pobavilo, díky ...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Fialová bašta

Zajímá vás, jak si připravit barevnou a zdravou fialovou baštu plnou minerálů, antioxidantů a vitamínů? Vyzkoušejte tento recept a určitě potěšíte nejen ok...

Udon s mrkvovou omáčkou

Domácí Udon nudle s lahodnou mrkvovou omáčkou vonící kořením. Recept pro milovníky asijské kuchyně i zdravé stravy. Připravte si tento lahodný a zdravý pok...

Úzkost a vše o ní: Co dokáže napáchat ve vašem těle?

Každý z nás někdy zažije pocit úzkosti. Úzkost je zcela přirozená reakce na stresové podněty. Problém nastává, pokud se spouští příliš často, neadekvátně s...

Libanonský hashweh jinak

Toto tradiční libanonské jídlo je jednoduché na přípravu a má neskutečné aroma a vynikající chuť. Vyzkoušejte tuto jeho veganskou verzi a dejte vědět, jak ...
Kaše
klub
47
36

Pohanková kaše s mákem

Perfektní vydatná kaši na zimní snídani. Zahřeje, je připravená za pár minut v jednom hrnci a je sladká i když v ní není přidaný žádný cukr. Že nemáte rádi...

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...