Na jakém ohni vařit? Jsou některé zdroje jídlu a zdraví škodlivé? Oheň, plyn, elektřina, nebo něco jiného? Odpovědi hledáme v článku z aktuálního Zrnění, jehož zkrácenou verzi nabízíme i zde.

Tento obsah je pouze pro členy Magazínu Zrnění


Objednejte si předplatné


🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Honza Jícha
Autorem článku je Honza Jícha
Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.
Předchozí článekHrachová kaše s maskovanou zeleninou
Další článekVodní svět I.