Domů > Magazín Zrnění > Regenerace

Regenerace – Menstruace

Menstruace pro většinu žen představuje klíčové téma. V procesu regenerace organismu se s ní totiž mohou dít zásadní věci, ať již dlouhodobá absence, nepravidelnosti, různá intenzita či bolestivost. A to vše se zdaleka netýká jen žen, které užívaly hormonální antikoncepci. Protože nejvíce inspirativní, povzbuzující i poučná je prožitá zkušenost druhých, nabízíme vám několik autentických příběhů mladých i starších žen z naší doby a naší země. Všem respondentkám děkujeme za upřímnost a odvahu se sdělit a na přání většiny z nich je ponecháváme v anonymitě.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů? 😍

Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
68
34

Jak se stravovat mezi zimou a jarem

Přechod ze zimy do jara je pro většinu lidí příjemnější než přechod z léta do podzimu. Přesto v tomto období mnoho běžně se stravujících lidí každoročně ma...
13
3

Rodiče pozor – počet obézních dětí roste i u nás

Každé čtvrté dítě v ČR trpí nadváhou, každé sedmé obezitou a přibývá i dětí s monstrózní obezitou. Kde to všechno začíná a co všechno může váhu dítěte ovli...
klub
11
20

Silná menstrauce – proč se objevuje a jak ji zmírnit

Někdo na ni trpí odjakživa, někdo má silné krvácení až po změně jídelníčku. Silná menstruace má různé příčiny. Každá situace vyžaduje trochu jinou stravu a...
27
38

Po dvou měsících totální proměna (Jitka, 45 let)

Za každou větou jsem si musela odkašlat, antibiotika už mi nezabírala.

Teplé pyré na uklidnění

Tento uklidňující, teplý krém je výborný na zahřátí během chladnějších dní, ale skvěle chutná i vychlazený. Skvěle se hodí pro ty, kdo mají oslabený okruh ...

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.