Domů > Nepřehlédněte

Startuje Celostní akademie vitality Romana Vybírala

Zveme Vás na Celostní akademii vitality Romana Vybírala – životospráva, tělesná kondice, duševní rovnováha, denní návyky, bosá chůze, síla myšlenek a další, to jsou témata akademie. Klubáci mají vstup se super slevou!

“V menší skupince cca 10-15 lidí projdeme všechny důležité aspekty zdravé životosprávy, jako jsou např. celostní výživa a pitný režim, tělesná kondice a duševní rovnováha, denní návyky pro dlouhý a zdravý život, přínos otužování a bosé chůze na imunitu, síla víry a myšlenek v procesu uzdravování, epigenetika jako nové světlo nejen pro ty, kteří se spoléhali jen na geny apod. Těším se na Vaši účast. Zdraví a sílu nám všem.”, Roman.

Čeká vás ucelený UNIKÁTNÍ koncept funkčních zdravých návyků vedoucí k silnější imunitě, větší energii a vitalitě, současně k prevenci stále rostoucích chronických potíží současného člověka (tzv. Nemoci z blahobytu?a v neposlední řadě k pevnějšímu, silnějšímu a odolnějšímu tělu a jeho přirozené váze.

Kdy a kde

od 17.9. Praha, krásné vzdušné prostory pár minut pěšky od hlavního vlakového nádraží Praha: http://pureheart.cz/kontakt/ – Pure heart, Příběnická 8, Praha 3 – Žižkov, parkování možno u budovy VŠE naproti

od 14.10. Říčany, příjemné moderní sportovní prostředí: https://www.nafialce.cz/kontakt Na Fialce, Mánesova 2530/3a, 251 01 Říčany

Program akademie

Akademie se skládá z celkem 6ti na sebe navazujících setkání v průběhu cca 4 měsíců– mnoho týdnů dává dostatek prostoru pro vyzkoušení si a osvojení nových přístupů (strava, pohyb, návyky) ve svém vlastním životě.

Vnitřní skladba těla pohledem Tanita a přínos do reálného života, Každodenní návyky podporující vitalitu a pevné zdraví, Celostní koncept stravování a pitný režim, Prevence chronických civilizačních onemocnění, Koncept bosé chůze a mocný vliv otužování na silnou imunitu, role střevního mikrobiomu na naše zdraví – rovnováha mikroorganismů, úvod do epigenetiky, síla mysli a víry v procesu uzdravování, Prospěšné protahování a zdravé pohybové návyky a vzorce, Další možnosti léčby běžných potíží vedle klasické západní medicíny, Dlouhověkost – vědecké důkazy, Chronický zánět a jeho dopady na celostní zdraví, Detoxikace a půsty…

Celý program na http://romanvybiral.cz/workshopy/

Cena a přihlášky

3.850,- Kč

Zjistit více.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu Jíme Jinak se nám podařilo domluvit naprosto skvělou klubovou cenu.

[přihlaste se]

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Ředkvičkový dip

Ředkvička je pro mě symbolem jara a zde nám s bylinkami vytvořila super kondiment prakticky na cokoliv.

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť.
18

Šťavel kyselý v kuchyni

Tenhle lesní šťovík snad každý z nás ochutnal už jako dítě. My jsme jim říkali zelíčko. Rozkošné trojlístky mají ještě rozkošnější květy. A jimi si už teď ...

Ječné hromádky

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka a vajec. V receptu nejsou použita ani jiná sladidla, aby lépe vynikla chuť použitých ingrediencí, kterou by cukr...
klub
54
1

Jak se stravovat mezi jarem a létem

V čase mezi biologickým jarem a biologickým létem se někteří lidé cítí unavení, honí je chuť na sladké, trpí na nadýmání, jsou podráždění nebo smutní. Víme...
klub
19

Milujete se i když nemáte chuť? Toto riskujete

Mnoho žen trápí gynekologické potíže jako svědění, výtoky, mykózy, bolesti podbřišku. Velmi pomáhá změna jídelníčku podle Jíme Jinak. Co ale dělat, když na...