Domů Téma Bakterie mléčného kvašení

bakterie mléčného kvašení

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: celiakie, vitamín C, recept pickles, meloun, domácí kimchi, jablko, jak udělat pickles, mléčné kvašení, umeocet, nakládání, střevní rovnováha, mořské řasy, fit strava, bezlepková dieta, pickles, chilli, korejské kimchi, Hokkaido, mikrobiom, kvašené potraviny, fermentovaná zelenina, fermentace, minerály, fermentované potraviny, jak udělat kimči, bez laktózy, jarní cibulka, raw food, vegetariánské recepty, rejuvelac, sezóna podzim, antibiotika, česnek, kvašení, kvašení zeleniny, bez mléka, enzymy, veganství, miso, jak vyrobit pickles, lowcarb, chilli pasta, eganství, výroba kimchi, mrkev, bílé zelí, dýně, korejské kimči, chřipka, kvašené, kvašená zelenina, střeva, tibi, celiak, bakterie mléčného kvašení, pickls, kysaná zelenina, ATB, dysfunkční střevo, syrová strava, bez lepku, čili, recept kimchi, jak uděla pickles, čínské zelí, raw, střevní bakterie, doplňky stravy, jak na pikls, vitamíny, prebiotika, korejská zelenina, rostlinné jogurty, probiotika, střevo, Hokaido, kyselina mléčná, miso pasta, střevní mikroflóra, kimchi, bakterie, kvašené slupky, melounové slupky, jak kvasit, zavařená zelenina, Klub Jíme Jinak, fitness strava, čili pasta, daikon, cibule, vitariánství, vitarián, kondiment, kimči, zelí, nakládaná zelenina, jak udělat kimchi, paleo, fermentované produkty, kombucha, střevní mikrobiom, dysbióza, mléčně kvašená zelenina, vegan, sezóna zima, mikroflóra, laktobacily, kvašáky, živá strava, jak udělat pickls, natto, vegetariánství, zázvor, fermentování, pickles z melounu, low carb, alergie na mléko, ABKM, domácí kimči, slupky od melounu, pikls, dýně hokkaido, kvašený meloun, nachlazení, výroba kimči, jak na pickles, jak kvasit zeleninu, vodní meloun, antioxidanty

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?