Domů Téma Bakterie mléčného kvašení

bakterie mléčného kvašení

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: střevní bakterie, střevo, ATB, antioxidanty, čínské zelí, nakládání, vitamíny, kombucha, jak kvasit zeleninu, kvašené potraviny, zázvor, jak vyrobit pickles, Hokaido, fitness strava, mléčně kvašená zelenina, jak udělat pickls, dýně hokkaido, celiak, kvašáky, rejuvelac, chilli pasta, čili pasta, výroba kimchi, zavařená zelenina, kimči, laktobacily, korejská zelenina, enzymy, kvašení zeleniny, minerály, jak kvasit, rostlinné jogurty, vitamín C, cibule, probiotika, kvašená zelenina, korejské kimči, pickles z melounu, ABKM, střevní mikroflóra, sezóna zima, vodní meloun, kvašení, low carb, nachlazení, čili, jak na pikls, fermentace, umeocet, kimchi, kvašené, dysbióza, fermentování, tibi, mléčné kvašení, fit strava, jak udělat pickles, dýně, mikrobiom, fermentované potraviny, vitarián, veganství, chilli, česnek, bez lepku, kvašený meloun, melounové slupky, kyselina mléčná, domácí kimchi, jak udělat kimči, výroba kimči, střevní rovnováha, domácí kimči, slupky od melounu, vitariánství, kysaná zelenina, pikls, střeva, střevní mikrobiom, nakládaná zelenina, eganství, doplňky stravy, pickles, syrová strava, recept kimchi, vegetariánství, daikon, bez laktózy, lowcarb, sezóna podzim, bakterie, bakterie mléčného kvašení, fermentované produkty, vegan, korejské kimchi, jarní cibulka, jak uděla pickles, jablko, celiakie, recept pickles, mrkev, meloun, miso, chřipka, bez mléka, natto, kondiment, vegetariánské recepty, paleo, fermentovaná zelenina, kvašené slupky, bezlepková dieta, raw food, mikroflóra, alergie na mléko, antibiotika, Hokkaido, jak udělat kimchi, miso pasta, raw, mořské řasy, prebiotika, jak na pickles, živá strava, Klub Jíme Jinak, dysfunkční střevo, pickls

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?