Domů Téma Laktobacily

laktobacily

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: česnek, víno, lactobacillus, jak udělat pickles, enzymy, laktobacily, pickles, kvašení, kysané zelí, druhy pickles, alkohol, ABKM, zavařená zelenina, cibule, kvasinky, pikls, fytáty, shoyu, natto, jak kvasit zeleninu, vitarián, umami chuť, bílá ředkev, jablko, veganství, sůl, chřipka, střevo, vodní pickles, kvašené okurky, celiak, ředkev, kefír, kysaná zelenina, řepa, bezlepková dieta, antinutriční látky, pikles, pivo, jak připravit pickles, kynuté těsto, střeva, fermentace, kvašáky, celiakie, mléčné kvašení, vegetariánské recepty, miso pasta, nervový systém, bez lepku, umeocet, ušlechtilá plíseň, tempeh, zázvor, pasteur, droždí, alergie na mléko, anýz, co je to pickles, jablečný ocet, fit strava, vegetariánství, zavařování, fermentovaná zelenina, mikrobiom, Tamari, low carb, sýry, vegan, sójová omáčka, zelí, živé bakterie, probiotika, vitariánství, paleo, zelenina, chléb, umami, jak na pickles, daikon, bez mléka, nakládaná zelenina, střevní mikroflóra, bílé zelí, chleba, stres, střevní bakterie, syrová strava, imunita, picklování, antinutrienty, ocet, fitness strava, jak vyrobit pickles, krevní tlak, jogurt, bez laktózy, střevní mikrobiom, kyselina fytová, trávení, miso, raw, kvásek, kvašená zelenina, krev, mléčně kvašená zelenina, kynutí, naložená zelenina, sacharidy, mrkev, raw food, pasterizace, bakterie mléčného kvašení, recept pickles

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?