Domů Téma Laktobacily

laktobacily

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i...

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat....

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: vitarián, bez mléka, kadeřávek, kalorie, enzymy, kyselina fytová, kvásek, kvašáky, laktobacily, otrava, imunita, zelenina, natto, jak kvasit zeleninu, koktejly, kvasinky, syrová strava, pickles, mikrobiom, celiakie, mléčně kvašená zelenina, umami chuť, bílá ředkev, antinutrienty, low carb, tempeh, listy pampelišky, pesticidy, oxaláty, štítná žláza, krev, řepa, ocet, kousání, jablečný ocet, jednoduché cukry, kynuté těsto, alkohol, shoyu, picklování, daikon, střevní bakterie, bakterie mléčného kvašení, zeleé šťávy, fermentace, paleo, střevo, kapusta, fit strava, zelené smoothie, kadeřavá kapusta, jak na pickles, zelená zelenina, vodní pickles, mrkev, ušlechtilá plíseň, jak vyrobit pickles, droždí, Tamari, hypotyreoza, mangold, alergie na mléko, trávicí problémy, umeocet, trávení, kvašení, sacharidy, druhy pickles, jak připravit pickles, selhání ledvin, Lactobacillus rhamnosus, nakládaná zelenina, divoké byliny, anýz, brokolice, bezlepková dieta, cibule, vegetariánství, bez laktózy, fermentovaná zelenina, stres, chléb, sójová omáčka, detox, víno, rukola, prosliňování, hormony, česnek, lactobacillus, kvašené okurky, žvýkání, zelí, celiak, antibiotika, kvašená zelenina, jablko, thallium, raw, živé bakterie, antioxidanty, ABKM, zázvor, pampeliškové listy, sýry, ledviny, střeva, kysaná zelenina, pivo, naložená zelenina, mléčné kvašení, avokádo, zavařená zelenina, chřipka, vegetariánské recepty, fytáty, pampeliška, sůl, veganství, raw strava, zavařování, těžké kovy, chleba, sezóna léto, odšťavňovač, co je to pickles, smoothie, odšťavňování, ovoce, kysané zelí, vitariánství, pikls, miso, bez lepku, špenát, pasterizace, trývení, ledvinové kameny, raw food, pasteur, kefír, nervový systém, datle, umami, bílé zelí, krevní tlak, jogurt, antinutriční látky, jak udělat pickles, střevní mikrobiom

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?