Domů Téma Laktobacily

laktobacily

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i...

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat....

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: vodní pickles, oxaláty, kadeřavá kapusta, zázvor, sójová omáčka, pikles, odšťavňovač, střeva, pampeliška, ledviny, trávicí problémy, syrová strava, krevní tlak, antioxidanty, koktejly, chleba, pasterizace, jak udělat pickles, jablko, raw strava, pikls, mangold, řepa, kvašené okurky, chřipka, divoké byliny, antinutrienty, umeocet, vitarián, odšťavňování, alkohol, daikon, celiakie, prosliňování, fitness strava, brokolice, pampeliškové listy, vitariánství, kvasinky, žvýkání, mrkev, selhání ledvin, kysaná zelenina, špenát, jednoduché cukry, ovoce, imunita, ledvinové kameny, chléb, smoothie, antibiotika, stres, datle, pesticidy, jak na pickles, tempeh, ocet, kvašení, druhy pickles, ředkev, probiotika, Lactobacillus rhamnosus, bez laktózy, hormony, ušlechtilá plíseň, droždí, cibule, česnek, živé bakterie, víno, recept pickles, bílá ředkev, bez lepku, veganství, natto, kysané zelí, raw, ABKM, zelí, glukosinoláty, anýz, kapusta, bezlepková dieta, bakterie mléčného kvašení, kadeřávek, kynutí, vegetariánské recepty, Tamari, kynuté těsto, bez mléka, umami chuť, co je to pickles, mikrobiom, detox, střevo, laktobacily, kalorie, rukola, mléčné kvašení, vegetariánství, zelená zelenina, trávení, vegan, picklování, pasteur, zelené smoothie, thallium, kyselina fytová, kvašená zelenina, lactobacillus, nervový systém, zelenina, střevní bakterie, sezóna léto, fermentace, enzymy, hypotyreoza, zavařování, alergie na mléko, low carb, těžké kovy, miso pasta, fermentovaná zelenina, mléčně kvašená zelenina, celiak, avokádo, sůl, kvašáky, fit strava, jogurt, zeleé šťávy, koktejl, kefír, zavařená zelenina, sýry, bílé zelí, shoyu, jak kvasit zeleninu, střevní mikrobiom, jablečný ocet, umami, otrava, fytáty, jak připravit pickles, kousání, kvásek, listy pampelišky, paleo, jak vyrobit pickles, pickles

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?