Domů Téma Laktobacily

laktobacily

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i...

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: mikrobiom, listy pampelišky, ledvinové kameny, zázvor, kousání, pampeliškové listy, kysaná zelenina, recept pickles, vegetariánství, žvýkání, oxaláty, řepa, raw, střevní bakterie, nervový systém, fermentovaná zelenina, ušlechtilá plíseň, kysané zelí, fytáty, kvašení, glukosinoláty, hypotyreoza, jak vyrobit pickles, natto, alergie na mléko, fit strava, vitarián, syrová strava, ledviny, cibule, vegan, koktejl, alkohol, těžké kovy, zeleé šťávy, chleba, sůl, kapusta, víno, pikles, trávicí problémy, bez lepku, kalorie, mangold, laktobacily, datle, ocet, kadeřavá kapusta, kynutí, nakládaná zelenina, ředkev, miso pasta, kynuté těsto, trávení, sójová omáčka, jak udělat pickles, low carb, umeocet, sezóna léto, vodní pickles, bezlepková dieta, trývení, vegetariánské recepty, kyselina fytová, kvašené okurky, kvašená zelenina, jablko, krev, kvasinky, umami, pampeliška, brokolice, jak kvasit zeleninu, mléčně kvašená zelenina, ABKM, pasterizace, odšťavňovač, zelená zelenina, jablečný ocet, smoothie, krevní tlak, picklování, miso, enzymy, zavařování, pesticidy, raw food, jednoduché cukry, avokádo, zelí, kvásek, koktejly, bakterie mléčného kvašení, divoké byliny, jak na pickles, kefír, paleo, jogurt, probiotika, umami chuť, antinutriční látky, veganství, jak připravit pickles, antibiotika, pasteur, bílá ředkev, anýz, střevní mikrobiom, celiak, droždí, střevo, zelené smoothie, imunita, špenát, zelenina, mléčné kvašení, prosliňování, sacharidy, rukola, shoyu, pickles, thallium, sýry, detox, pikls, střeva, pivo, tempeh, stres, mrkev, fermentace, zavařená zelenina, vitariánství, Tamari, odšťavňování, bez laktózy, daikon, sezóna jaro, lactobacillus, kvašáky, chřipka, antinutrienty, hormony, česnek, střevní mikroflóra, kadeřávek, štítná žláza, co je to pickles, chléb, selhání ledvin

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?