Pečené pokrmy
Květáková jízda
V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.
11
5
Dobrůtka v papilotě
I když to nevypadá, tento recept je velice jednoduchý na přípravu. Výsledek je ohromný, zelenina pečená v papilotě je krásně šťavnatá a voňavá. Vyzkoušejte...
52
5
Hlívové řízečky
Hlívové řízečky se hodí se ke všemu – k salátům, k teplé zelenině, do placek nebo jen jednoduše s chlebem a nějakou salsou či dipem.
Batátové fialové plátky
Křupavé batátové plátky s oříškovou krustou pečené v troubě. Snadné a rychlé jídlo, které můžete použít jako zeleninovou složku vašeho talíře, ale také jak...
94
2
Cizrnová pečínka
Další verze oblíbené luštěninové sekané, do které můžete využít zbytky domácího pečiva.
17
8
Zelná pečínka
Neobyčejný pokrm z obyčejného zelí, který nás přímo nadchl. Kondiment je opravdu vynikající, doufám, že vyzkoušíte a pochutnáte si jako my.
36
2
Celerová pečínka
Pokud milujete celer a nevadí vám trochu času navíc strávit v kuchyni, určitě si pochutnáte. Je to voňavé a chutné jídlo, z mála ingrediencí a hodně velká ...
25
7
Pečená pohanka
Zapečená pohanka s houbami. Výborné a jednoduché podzimní jídlo, jehož chuť vás určitě nezklame.
Hlavní jídla
klub
5
2
Zapečený bezpluchý oves (fotopostup)
Vynikající kůrka, měkký střed a příchuť řepy. Toto jídlo je opravdu lahůdka a určitě si na něm pochutnáte i vy.
Zdravé recepty
klub
11
11
Podzimní dýňové galetky
Tyto dýňové galetky jsou výborné jako rychlé pohoštění, jsou typicky podzimní díky použití dýně. Náplň z ní je opravdu vynikající.
35
2
Fazolový nákyp
Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...
77
7
Těstoviny s pečenými rajčaty s rozmarýnem
Těstoviny s rajčaty zapečenými s rozmarýnem jsou italskou tradicí, patřící k létu. Rajčata během několika minut začnou z trouby nádherně vonět, i když obsa...