Pikantní chuť
20
4
Na podzim přidejte pikantní chuť
Plíce a tlusté střevo jsou na řadě právě na podzim. Můžeme si je posílit, vyčistit nebo pěkně zaneřádit. Záleží, jak se o ně postaráme. Podpořit tento okru...
Blog
klub
49
2
Vaříme v elementu KOV (podzim) – budujeme silnou imunitu
Biologický podzim začíná už v půlce srpna a odehrává se v elementu kovu. Které potraviny jsou pro něj vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto org...
50
7
Jak podpořit své zdraví v prosinci
Co si vybavíte, když se řekne prosinec? Možná počínající sněhovou pokrývku, nadcházející vánoční čas či konec roku a začátek bilancování. Co můžete udělat ...
12
11
Rychlý dýňový krém s čerstvou kurkumou a zázvorem
Máte doma čerstvý kořen kurkumy? Šup s ním do polévky. Kurkuma zvyšuje obranyschopnost, odolnost a regeneraci organizmu. A protože přináší úlevu i při emoč...
20
10
Thajská polévka s kokosovým mlékem
Zeleninová varianta thajské polévky. Úžasně voní a chutná a na své si přijdou hlavně milovníci pikantních chutí.
169
9
Jak podpořit své zdraví v listopadu
Popadané listí na chodnících a zahradách, sychravé počasí, počínající mrazíky – to vše patří k měsíci listopadu. Ale také častější nachlazení, sklony...
klub
39
6
Jste element KOV? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy
Jste element kov? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému ...
Pikantní smetanové kernotto s červenými fazolemi
Když není čas nebo chuť stát u plotny, rychlý recept přijde vždy vhod. Díky smetaně je kernotto krásně krémové a jemné, ale v kombinaci s chilli a česnekem...
9
11
Mexická fazolová rýže
Levné, rychlé a bezmasé kořeněné jídlo v mexickém stylu. Výborné i jako náplň do tortill nebo jiných placek.
Pikantní křenová kulička
Malá ale pěkně ostrá. Taková je kulička ze strouhaného křene. Tenhle doplněk vyrobíte raz dva a strávníky u stolu s ní jistě překvapíte. Velký úspěch mívá ...
6
11
Kondiment z řas hiziky a dýňového semínka
Výborný kondiment z řasy Hiziky, semínek a umepasty jsem si dnes připravila jako kyselou chuť k zeleninovému rizotu. A můj muž, kterému jsem to ani nenabíz...