Překyselení

94
10

Máte pár kilo navíc? Tipy, jak se jich zbavit a začít zdravěji

Na nic nečekejte! Vyzkoušejte těchto 14 snadných tipů, jak zatočit s kily, únavou a zdravotními neduhy.

Bolest žaludku po alkoholu není nic neobvyklého

Protáhli jste si večírek, přehnali to s alkoholem, nebo jste vypili nekvalitní a teď vás třeští hlava a bolí žaludek? V článku si popíšeme, jak se v našem ...

Tlak v žaludku

Zajímá vás, proč vás tlačí žaludek a jak s tím naložit? Článek vám poskytne přehled nejčastějších příčin a praktických tipů, jak zmírnit trávicí potíže změ...
61
1

Rukola aneb není salát jako salát

Rukola je poměrně přehlíženou zeleninou a spousta z nás ji považuje za “pouhý salát”. Tato zelenina se však řadí mezi tu nejvýživnější, má skvělé účinky na...
38
5

Chlorofyl aneb proč jíst zelené potraviny

Stále nerozumíte tomu, proč jsou zelené potraviny tak vyzdvihované? Odpovědí je zázrak jménem chlorofyl. Čistí tělo, pomůže s akné a dodá energii – a...
190
48

Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti

Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár...
klub
24
3

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? A proč je omezit?

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? Možná vás napadne slovo “chutné”. Nejste daleko od pravdy, tyto 3 druhy zeleniny patří k nejobl...
8

14 překvapivých faktů, které o svém zažívání možná nevíte

Většina z nás toho o své trávicí soustavě moc neví. Přitom trávicí soustava pro nás dělá mnohem víc, než jen že vylučuje snědenou potravu. Které mimochodem...
klub
21
18

Osteoporóza – čím vzniká a jak jí předejít

Přes 700 tisíc lidí u nás trpí osteoporózou. Víte, jak v těle vzniká a které orgány ji mají na svědomí? Poslechněte si důležité souvislosti od – jaká...

Lískovo – mandlové mléko

Mléko s lískových ořechů a mandlí nemá chybu. Je jemné, lahodné a přirozeně mírně nasládlé.

Makové mléko

Celé ty roky, co vaříme doma jinak, nepotřebuji k vaření žádné mléko. Ale vždycky, když je nějaký dezert od kamarádky Jitky obzvlášť lahodný, je v tom něja...