Sezamový olej

Kongnamul Muchim pikantní verze

Tento rychlý recept můžete využít v kuchyni jak je libo. Jako přílohu nebo jako salát. Zkuste třeba s tofu a nudle k tomu.
klub
47
20

Jak se vyznat v olejích tucích (MUDr. Strnadelová)

Zmatek kolem olejů a tuků? V tomto videu se dozvíte vše, co potřebujete vědět o zdravých tucích, jak vybrat ten správný olej pro vaše vaření a jak zařadit ...

Pomazánka z červené čočky

Pokud vás honí mlsná na něco slaného, tahle tahle pomazánka vás jistě uspokojí. Její příprava je rychlá a vydrží v lednici i dva dny. Můžete si jí dát se z...
klub
41

Zdraví na podzim

Na podzim, v tomto mnohdy mlžném a sychravém období, můžete výrazně prospět, ale také uškodit svým plicím a tlustému střevu, tedy orgánům elementu Kovu. Ja...

Korejské žampiony

Vyzkoušejte lahodné korejské žampiony, které vás překvapí svou bohatou chutí a jednoduchou přípravou. Tento rychlý a zdravý pokrm je skvělou volbou pro mil...

Jihoindický kořeněný patizon

Tento recept je taková moje malinká obměna originálu. Původní recept je z lilku, ale když nám zahrada nadělí spoustu patizonů, hodí se každý nápad, jak je ...

Italsko-japonský wok

Objevte lahodnou kombinaci italských a asijských chutí v tomto rychlém receptu na těstoviny s jemně pálivou arašídovou omáčkou, opečenou zeleninou a voňavý...

Tofu Kung Pao

Zjednodušená bezmasá verze oblíbeného asijského jídla. Příprava tohoto pokrmu je opravdu velmi jednoduchá, suroviny zredukované na kost, ale i přesto je to...

Korejské letní jjigae

Pro milovníky korejské kuchyně, pikantního jídla a polévek, další korejské Jjigae, které stojí za to vyzkoušet.

Letní tan tan ramen

Veganská letní verze tradiční polévky ramen bohatá na chutě a vůně a opravdu vynikající. 

Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae

Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.

Dahi Baingan – vrstvený kořeněný lilek

Dahi Baingan je indický pokrm s lilkem s jogurtem a kořeněnou masalou. Tento krémový lilkový pokrm doplněný tadkou je explozí pikantních a kořeněných chutí...