Domů > Magazín Zrnění > Strava

Středoamerická kuchyně I.

V seriálu o tradičních krajových kuchyních světa zavítáme do Střední Ameriky – a uvidíme, že kdo rád chodí do moderních mexických restaurací, získá v nich představu notně zkreslenou. První díl pojednává o stravě v nejstarších dobách až do časů Kolumbových.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
30
2

Zatočte s podzimním kašlem účinně

Proč se kašel objevuje ve zvýšené míře právě na podzim a jak si s ním co nejlépe poradit přírodním způsobem? Co do stravy zařadit a co raději úplně vylouči...

Recepty z kysaného zelí: Poklad pro vaši imunitu

Zařazovat do jídelníčku kysané zelí je skvělý způsob, jak si posílit na podzim imunitu. Pojďte se s námi inspirovat a něco chutného si z něj připravit.
klub
16

Hyperaktivita a problémové chování – celostní přístup

Článek nabízí holistický pohled na hyperaktivitu u dětí a představuje možnosti léčby pomocí změny stravy a životního stylu. Dozvíte se, jaké změny ve strav...
klub
19
2

Slovo o vodě

Žádný jiný živel nemá tak blízko ke ztělesnění absolutna jako voda. Je podmínkou pozemského druhu života, je obsažena ve všech součástech živé přírody, obl...
25
6

Nafouknuté placičky

Měkounké, uvnitř duté placky jsou vhodné jako příloha, dají se plnit dovnitř nebo přeložit a podávat jako tortilla. Jsou jednoduché a snadno uspokojí chuť ...
49
13

Pšeničné tortilly

Tortilly určitě známe všichni a není nic jednoduššího, než si je pripravit doma. Potřebujeme pár základních surovin, kvalitní pánev a trošku trpělivosti př...