Domů > O nás > Pochvaly

Bez masa je mi skvěle

Petra: Nejdřív jsem to vůbec neplánovala, ale nakonec jsem maso celý týden opravdu vynechala (čtením vašich inspirativních komentářů jsem dostala najednou chuť to fakt vydržet) a cítím se po tomto týdnu mnohem lehčeji. Snažím se ráno cvičit a i když mi to teď víc dní po sobě nevyšlo, tak ty svaly a šlachy nebyly ztuhlý jak normálně. Úžasný je, že jsem podobný pocity mnohokrát četla tady v komentářích, ale prožít to najednou sama, to je něco úúplně jinýho :). Jinak, na vaření se každý den těším, i děti si přidávají, už ani u dezertu nepoznají, že je jen se sladěnkou nebo ovocem. To je asi u nás největší změna – opravdu bez cukru i medu (no, ne na 100%, ale snažím se:), mňam ta opravdová chuť oříšků a rozinek a skutečných surovin…

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Pařížské rohlíčky bez lepku

Bezlepková varianta na klasické vánoční cukroví, které je navíc bez cukru, vajec i mléka.

Šalotky na tamarindu a kokosu

Recept pro milovníky indické kuchyně. Vyzkoušejte ho a dejte vědět, jak vám chutnal. Zkusit si připravit doma recepty je někdy jediná možnost, jak navštívi...
klub
14
3

Proč se nemáme rády a proč pozitivní afirmace nefungují?

“Nelíbí se mi moje tělo, jsem tlustá a ošklivá”. Čím to je, že se nemáme rády a co se s tím dá dělat? A proč pozitivní myšlení a afirmace nefun...

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.
48
21

Černé potraviny posilují ledviny. Víte, které to jsou?

Pokud jste si pročetli materiály na zimu, narazili jste na informaci, že v zimě se mají pro posílení ledvin na talíř dostat tmavě modré až černé potraviny....
21
23

Unavená? Posilte v zimě ledviny!

Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...