Základní informace
Veganské jídlo.
Ingredience a pomůcky- fazole – červená ledvina
- škrob
- sójová omáčka
- umeocet
- křen
- rostlinná smetana
- polenta
Uvaříme fazole nejlépe červenou ledvinu a zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce studené vody. Povaříme 2–3 minuty. Dochutíme sojovou omáčkou a umeoctem.
Odstavíme, vmícháme strouhaný čerstvý křen a omáčku zjemníme sojovou smetanou. Dále již nevaříme.
Jako přílohu podáváme kukuřičnou polentu – příprava dle návodu na obale.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Komentáře
Janko, moc dobrý:) a to jsem to zapomněla na závěr zjemnit tou smetanou… Dali jsme si k tomu napařenou zeleninku, seitan na cibulce a místo polenty jáhly s rýží a uz nám nic neschazelo :-)