- 6 lžic mouky z hnědé rýže
- 2 lžíce kešu másla
- 3 lžíce rýžového sirupu
- 1 lžička mleté skořice
Postup
- Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
- Všechny ingredience smícháme a vypracujeme těsto (pokud bude potřeba, přidejte trochu vody).
- Těsto si dejte mezi 2 pečící papíry a válečkem vyválejte do tenké placky (jako linecké).
- Vykrajovátkem vytvořte kolečka (pokud máte razítko, můžete ho teď použít), ty přendejte na plech a pečte pár minut do zlatova.
- Sušenky nechte na mřížce vychladnout.
- Sušenky vydrží měkké i pár dní.
PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
Ahoj, znělka jsem z celozrnne ryze mouku, přidala máslo z arasidu a ostatní dle receptu. Jsou moc fajn, díky
Jde rýžová mouka nahradit jinou? třeba mandlovou nebo jde o to, že víc lepí? díky v.