Ingredience
  • 6 lžic mouky z hnědé rýže
  • 2 lžíce kešu másla
  • 3 lžíce rýžového sirupu
  • 1 lžička mleté skořice

Postup

  1. Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
  2. Všechny ingredience smícháme a vypracujeme těsto (pokud bude potřeba, přidejte trochu vody).
  3. Těsto si dejte mezi 2 pečící papíry a válečkem vyválejte do tenké placky (jako linecké).
  4. Vykrajovátkem vytvořte kolečka (pokud máte razítko, můžete ho teď použít), ty přendejte na plech a pečte pár minut do zlatova.
  5. Sušenky nechte na mřížce vychladnout.
  6. Sušenky vydrží měkké i pár dní.

      • Určitě bych se nebála použít jinou mouku, konzistenci těsta můžete doladit přidáním vody nebo naopak mouky, aby se s ním dobře pracovalo. Dejte vědět, jak to dopadlo 😉

  1. Zobrazit 4 komentáře

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekKaramelový krém
Další článekOříškové sušenky slepované karamelovým krémem