- 0,5l obilného mléka
- 4 polévkové lžíce ječmenného sladu
- špetka soli
- špetka mleté vanilky nebo kakaa – více špetek neuškodí, ba naopak
- 4 polévkové lžíce kukuřičného škrobu (nebo Kuzu)
Jak vytvořit pudink bez cukru
- Trochu mléka si odlijeme do hrníčku a rozmícháme v něm škrob.
- Zbytek dáme do hrnce a šup s tím na plotnu.
- Slad se v teplém mléce lépe rozpouští, takže jej v hrnci rozmícháme s ostatními přísadami.
- Do horkého mléka pak vlijeme obsah hrníčku.
- Necháme minutu provařit a rozlijeme do mističek.
- Můžeme ozdobit lučním kvítím.
PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Buďte první, kdo napíše komentář