Bezlepkové vločky

Bezlepkový koláč s mákem

Honí vás mlsná ? Upečte si tento rychlý a jednoduchý koláč, který je bez lepku, mléka i cukru a jistě potěší všechny milovníky máku.

Bezlepkový quiche

Alternativa známého slaného koláče, tentokrát v bezlepkové variantě, skvěle poslouží jako večeře nebo i svačina do práce či na cesty. Koláč je variabilní a...
Dorty
klub
21
12

Prostě cheesecake

Pokud máte rádi nepečené, krémové dezerty, pak je tento dortík skvělá volba. Je bez lepku, mléka i cukru a jeho chuť potěší vaše chuťové pohárky.

Vločková indická kaše

Rychlá a bezlepková vločková kaše s vůní Indie.
83
43

Křehký dort s “tvarohem” a lesním ovocem (bezlepkový)

Lesní plody přímo vybízí k tomu, abychom z nich něco připravili. Vždycky jsem měla ráda různé tvarohové a jogurtové verze dortíků s ovocem, tak jsem hledal...

Borůvkový cheesecake

Sezóna borůvek je tady a tak se nabízí připravit si z nich nějaký dobrý osvěžující dezert. Vyzkoušejte třeba tento jednoduchý a lahodný cheesecake a dejte ...

Dortík z černých malin (bez lepku)

Sezóna ovoce je tady a je třeba toho využít. Z přebytku černých malin jsem vytvořila krémový dortík bez lepku, který je jednoduchý na přípravu a můžete do ...

Bezlepkový koláč s náplní dvou barev

Tento typ dezertu mám moc ráda, jelikož je úžasně variabilní. Tento recept je bez lepku, živočišných produktů a vynechala jsem i rostlinné máslo a na korpu...

Ovesné sušenky bez lepku

Ovesné sušenky jsou klasika, se kterou nelze šlápnout vedle. Tento recept je rychlovka a není třeba žádných speciálních ingrediencí.

Lískooříškový dortík (bez lepku)

Jednoduchý a výborný dortík, ideální pro všechny milovníky lískových oříšků. Je bez lepku, mléka i cukru a i přes to potěší i běžně se stravující návštěvu....

Cereální kváskový chléb Bezlepkáč

Miluji tu vůni a chuť domácího chleba. Ta křupavá kůrka, obláčkově nadýchaná střídka, nakyslá chuť po kvásku… Právě takový je tento cereální kváskový...
35
3

Obilné vločky – přehled druhů, výroba a skladování

Nejlepší podoba, v jaké lze obiloviny konzumovat, je ta původní – celé zrno. Neporušené zrno se dobře skladuje a obsahuje všechny živiny. Vločky jsou v dne...