Rajčatové pyré
136
93
Cuketový “tatarák”
Cuketové zelí a cuketové bramboráky jsou už nuda. Ale co takový cuketový tatarský biftek?! Je téměř k nerozeznání od klasického, je bez masa i vajíček a je...
8
4
Tempehová bašta
Tento recept je krásně podzimní a hřejivý. Až ho ochutnáte, snad nám dáte za pravdu, že jsme jednoduše nemohli zvolit jiný název.
45
42
Dhingri matar
Dhingri matar je velmi rychlé kari k přípravě, chutné, kořeněné, sametové a bezlepkové. Samozřejmě, jako vždy v indické kuchyni, existuje mnoho verzí tohot...
Nejrychlejší vegan pizza – hotová do 15 minut
Máte chuť na pizzu? Můžete ji mít do 15 minut a ještě zdravě – bez bílé mouky, živočišných výrobků i droždí. Skvělé občerstvení na párty nebo pro dět...
15
38
Kořeněná červená čočka po Marocku
Lehce kořeněná červená čočka s uzenou chutí díky uzené červené paprice. Ultrarychlé jídlo, skvěle se hodí ke kváskovému pečivu nebo různým druhům placek.
6
2
Mexická quinoová pánev s fazolemi
Když máme hlad a chceme se dobře a rychle najíst, udělám tuto mexickou quinoovou pánev s fazolemi a seitanem. Pokud přidáte více chilli, bude pikantnější a...
12
13
Mexická fazolová rýže
Levné, rychlé a bezmasé kořeněné jídlo v mexickém stylu. Výborné i jako náplň do tortill nebo jiných placek.
6
11
Seitanové steaky s marinádou
Udělejte radost mužskému osazenstvu a udělejte jim skvělé rostlinné “steaky” ze seitanu. Nezapomeňte je polít zbylou marinádou!
klub
8
Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky
Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušej...
25
23
Čočka po Bostonsku
Jestli vás už nebaví čočka na kyselo a nevíte, co jiného s hnědou čočkou vymyslet, zkuste tento recept. Čočku po Bostonsku můžete podávat tradičně s kvásko...
23
18
Mexické Chilli con carne
Mexická specialita známá po celém světě. Chilli con carne je velmi chutný a mírně pikantní fazolový pokrm, za kterým nemusíte jezdit až do Mexika. Připravt...
6
6
Tempehové mini “kotletky” v tomatové marinádě
Měli jste někdy natural tempeh? Většina lidí ho neumí upravovat a proto raději používají již upravený. Jste jedním z nich? My vás ho ale naučíme upravovat ...