zeleninový salát

Marocký zimní cizrnový salát s quinoou

Lehký, jednoduchý a chutný salát pro chladnější dny s pečenou sladkou zeleninou a kořeněnou cizrnou.
8

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Cuketový salát na korejský způsob

Pokud máte rádi asijskou kuchyni, už nevíte co s cuketami a nebojíte se nových chutí, tak určitě zkuste tento recept na osvěžující letní salát.

Perský salát

Tento salát je opravdu chuťově moc zajímavý. Testovala jsem ho i na hostech a byli z něj doslova unesení. Moc chutnal. Vyzkoušejte ho a dejte vědět, jak ch...

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.
1
10

Pestrý teplý zimní salát s pečenou zeleninou

Jeden z luxusních zeleninových salátů pro chladné dny. Potěšíte jím každého, kdo miluje pečenou zeleninu!

Tahini-hořčičný dip na zeleninu i saláty (ze 4 ingrediencí)

Jednoduchý, rychlý a lahodný tahini dresink, který se hodí na cokoliv – od pečené zelenině, po saláty, buddha bowls, jako dip k namáčení, do tortill,...

Snadný těstovinový salát s brokolicí a kysaným zelím

Rychlý a sytý “majonézový” těstovinový salát vhodný jako lehký oběd nebo večeře.

Pestrý nudlový salát s kari dipem. Hotový do 10 minut.

Nudle a salát jsou ideální jídla do horkých dní. Tak proč to nespojit a neudělat si ultra rychlý, lehoučký a chuťově lahodný nudlový salát? Spotřebujete do...

Lehký “bramborový” salát s koprem

Milujete kopr? Tak to určitě zkuste tento lehoučký á la bramborový salát s pořádnou dávkou kopru! Jako dělaný do tohoto slunečného počasí – třeba s s...
6

Caesar salát

Caesar salát vznikl ze zbytků, které zbyly italskému šéfkuchaři v kuchyni a dnes je to světoznámá klasika. V naší verzi se podává s tempehem á la “ku...
2

Okurkový salát

Klasický český sladkokyselý okurkový salát je vhodný jako příloha ke slaným hlavním jídlům. Tentokrát ale úplně bez bílého cukru!