Domů Téma živé bakterie

živé bakterie

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...
Téma: raw food, křen, zelí, střevní bakterie, naložená zelenina, živá strava, krev, zavařená zelenina, vitamín C, zelenina, pasterizace, mléčné kvašení, jak připravit pickles, vegetariánství, vitarián, červená řepa, veganství, hlávkové zelí, slaná chuť, kvašení, prebiotika, jak kvasit zeleninu, mikrobiom, fermentace, laktobacily, vegetariánské recepty, vodní pickles, nakládaná zelenina, top recepty, jak udělat pickles, zavařování, paleo, trávení, vegan, probiotika, kvašáky, bez laktózy, co je to pickles, střevní mikroflóra, bez cukru, nervový systém, pikls, sůl, vitariánství, fitness strava, stres, jak na pickles, bílé zelí, raw, celiakie, živé bakterie, ABKM, alergie na mléko, pickles, fit strava, bakterie, bezlepková dieta, děti, bez lepku, střevo, kysané zelí, syrová zelenina, low carb, kysaná zelenina, celiak, chřipka, imunita, krevní tlak, enzymy, druhy pickles, syrová strava, lactobacillus, fermentovaná zelenina, bez mléka, jogurt, kvašené okurky, kvašená zelenina

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?