Domů Téma živé bakterie

živé bakterie

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...
Téma: vegetariánské recepty, zelí, bez laktózy, celiak, zelenina, co je to pickles, alergie na mléko, kysané zelí, trávení, jak na pickles, nakládaná zelenina, hlávkové zelí, raw, jak kvasit zeleninu, paleo, prebiotika, nervový systém, mléčné kvašení, vegan, chřipka, jak připravit pickles, vitarián, živé bakterie, druhy pickles, děti, kvašení, červená řepa, imunita, syrová zelenina, laktobacily, kvašené okurky, bílé zelí, zavařená zelenina, mikrobiom, bez mléka, low carb, bakterie, jak udělat pickles, fermentovaná zelenina, fermentace, lactobacillus, vitamín C, střevní mikroflóra, křen, kvašená zelenina, zavařování, střevo, slaná chuť, fit strava, veganství, vitariánství, vegetariánství, stres, celiakie, naložená zelenina, krev, střevní bakterie, pickles, enzymy, fitness strava, sůl, bez lepku, kysaná zelenina, vodní pickles, ABKM, živá strava, bezlepková dieta, krevní tlak, bez cukru, top recepty, kvašáky, pikls, pasterizace, raw food, jogurt, probiotika, syrová strava

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?