Domů Téma živé bakterie

živé bakterie

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...
Téma: vitarián, co je to pickles, top recepty, veganství, mikrobiom, pasterizace, syrová strava, kysané zelí, fitness strava, ABKM, bezlepková dieta, raw, enzymy, imunita, mléčné kvašení, laktobacily, zavařená zelenina, chřipka, vitamín C, naložená zelenina, krev, jak připravit pickles, bez laktózy, jak kvasit zeleninu, kysaná zelenina, červená řepa, kvašené okurky, bílé zelí, pickles, slaná chuť, nervový systém, nakládaná zelenina, bez cukru, zelí, low carb, raw food, střevní mikroflóra, živé bakterie, kvašení, kvašená zelenina, jak na pickles, kvašáky, sůl, křen, krevní tlak, prebiotika, druhy pickles, bez lepku, živá strava, pikls, stres, vegetariánství, fermentovaná zelenina, střevní bakterie, bez mléka, lactobacillus, zavařování, střevo, fit strava, zelenina, vodní pickles, celiak, syrová zelenina, hlávkové zelí, děti, vegan, jak udělat pickles, fermentace, jogurt, bakterie, celiakie, vegetariánské recepty, alergie na mléko, vitariánství, paleo, trávení, probiotika

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?