Domů > O nás > Pochvaly

Díky vám jsem začala po 20 letech snídat!

Duetka: Jídlo je úplně skvělé. Díky vám Evi konečně začínám svůj den snídaní, už skoro 20 let jsem nesnídala, pokud ano, cítila jsem se po ní, že si musím jít znovu lehnout :-) Zkusila jsem snídat miso polévku, a musím potvrdit že ten pocit v břiše byl přesně takový jaký popisujete.. No kdo nevěří ať tam běží :-) Teď každé ráno snídám a necítím se vůbec unavená, právě naopak. Evi, nikdo mě nedokázal přinutit snídat, vždy jsem všem tvrdila že mě snad chtějí tím zabít nebo co, …a až teď jsem si vzpomněla co mi vyprávěla moje mamka, že její děda každé ráno snídal polévku a já nad tím nevěřícně kroutila hlavou jak to do sebe po ránu mohl dostat :-)

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

25
31

Vánoční speciál Jak na zdravé cukroví

Za ty roky, co pečeme zdravé vánoční cukroví, už to máme vychytané. Obejdeme se bez cukru, mléka, mouky i vajec. Cukroví je krásné, dobré, s těstem se velm...

Dietní polévka na žaludek – když trávení potřebuje klid

Žaludek je citlivý orgán, který jako první reaguje na stres, emoce, nevhodnou stravu nebo příliš rychlé tempo života. Když se ozve bolestí, pálením či těžk...
66

22x inspirace na recepty s tempehem

Hledáte něco nového, co udělat z tempehu? Tento článek vám nabídne rovnou 22 receptů a inspirací na obědy, večeře i svačinky z tempehu.

Ovesné sušenky s ovocem

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka i vajec, které přijdou vhod, když vás přepadne mlsná.
30
8

Není svíčka jako svíčka. Některé jsou plné toxinů

Svíčky nám navozují relaxační atmosféru, zapalujeme si je, když na někoho vzpomínáme, když přijde čas dušiček anebo adventní čas. Jak je to ale s bezpečnos...

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.