Domů > O nás > Pochvaly

Díky vám mohu něco udělat pro zdraví sebe i svých blízkých

Zdeňka H.: Velice ráda vařím z Vašich receptů, naposledy to byly karbanátky z červené čočky a sušených hub. Chutnaly nejen mně ale i mým synům /52, 48 let/, kteří teprve nyní přicházejí na chuť zdravé výživy. Jsem ráda že mohu s Vaší pomocí – skvělých receptů – něco udělat pro své zdraví i zdraví mých blízkých.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Evi jak udělám kvasek na koblihy. ? Stejně jako s zitnou moukou udělám s psenicnou?
Děkují

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Bezlepkový koláč zdobený jablky

Zpříjemněte si podzimní den jednoduchým a chutným kokáčem, k jehož přípravě není třeba speciálních ingrediecí. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů.

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.

Vločkové placičky

Placičky z ovesných vloček, které můžete konzumovat jak naslano, tak nasladko. Nic jednoduššího asi neexistuje. Ale výsledek je překvapující, určitě vyzkou...
193
19

Stravování podle Ajurvédy – zásadní principy pro naplánování vašeho zdravého jídelníčku

Prý není nic víc sexy než žena, která umí chutně vařit. A pokud vaří ještě i zdravě, pak musí být neodolatelná! Jak ale vařit podle Ajurvédy? Jak se stravo...

Pečená hlívová kotleta

Vynikající houbový řízek pečený v troubě. U nás měl úspěch, doufám, že zachutná i vám.

Pomazánka z pečené řepy

Pokud máte rádi červenou řepu, tak si tento recept zamilujete. Pečením se zemitá chuť řepy ještě umocní a to dodá pomazánce charakter.