Domů > O nás > Pochvaly

K předchozí stravě už se nechci vrátit. Ze zdravého vaření se stalo moje hobby

Beagil.gild: Schudla som sice len 2 kila, ale v cm je toho dosť. Takže žiadne obtiahnute nohavice, že sa musím nadýchnuť, aby som ich vôbec obliekla, čo sa mi po vianociach stalo. Proste sa cítim omnoho lepšie.
A ozaj Evička bola som u svojej pani doktorky endokrinologičky a povedala mi že mám velmi malé uzlíky a že som bez liekov a kontrola až o rok čo som doteraz chodila na kontroly každých 5 mesiacov. A to som jedla podla Vášho jedálnička tofu, sojovú omáčku a tempeh milujem na akýkolvek spôsob. A varenie som začala milovať Mám 58 rokov a každý deň variť to ma už proste nebavilo, ale teraz to varenie je moje hobby a tešim sa na každú rannú kašu alebo polievku a plný tanier a kvasíme zeleninku a jedia už tak aj moji blízki a pochutnávame si. Takže dievčatá velka vdaka za nový vietor v kuchyni a že je to aj liek presne ako hovoríte v niektorom videu. Je mi tak dobre na dušičke aj na telíčku. Že už sa k predošlej strave nechcem vrátiť a to som bola vegetariánka, len tá skladba jedla bola trochu iná nie tak plná ako pri “jime jinák” Takže som už na 110 % priaznivec tejto stravy za čo Vám patrí velka vdaka.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

11
5

Známe hrdiny Hubneme do plavek 2025!

Známe nové hrdiny. Děkujeme za vaše fotky, příběhy o uzdravení, shozených kilech a centimetrech v pase. Jsou to fantastické výsledky a my jsme na všechny ú...
57
14

Vajíčková pomazánka z dýně a tofu (veganská)

Nebyl to záměr, prostě jsem chtěla udělat nějakou pomazánku a bylo doma tofu a kus dýně. Když jsem jí ochutnala, nemohla jsem se zbavit dojmu, že je to vaj...
147
22

18 tipů, jak použít lahůdkové droždí

Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s ním nahradit chuť sýru,...
17
7

Japonská kuchyně 2 díl – Kaiseki a Shojin ryori

Druhý díl mého povídání o japonské tradiční kuchyni je věnován Shojin Ryori a Kaiseki: dvěma duším Japonska u stolu.

Obklady a zábaly

Jak si můžeme doma pomoci, když nás překvapí něco náhlého? Při různých potížích nám mohou ulevit zábaly nebo obklady, které si snadno připravíme doma sami....
67
3

Hokkaido 3x jinak: oranžová, zelená a modrá. Jak se liší?

Hokkaido je jedna z nejoblíbenějších dýní. Nejběžněji ji seženeme v oranžové barvě, ale existují i další – modrá a zelená. Znáte je? Víte, jaké jsou ...