Domů > O nás > Pochvaly

Nemůžu si pomoct, ty jídla z kurzu jsou tak dobrá, že vylizuji talíře i hrnce…

Magda:

Ahoj všichni,

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

dnes uvařil manžel – zelí, bramborový knedlík a pekl kachýnku – vůně z trouby se linula po celém domě. Já jsem uvařila kulajdu podle JJ a moc jsme si pochutnali. Jenže potom, jsem to vydržela a nic jsem si nadala, žádnou kachnu, žádný zelí. Kachýnka byla dozlatova upečená, voňavá… ale já si nalila druhou porci kulajdy a pochutnávala si, dokonce jsem zase vylízala talíř. Dřív jsem to vůbec nedělala, nikdy mě nenapadlo vylizovat talíř. Ovšem teď, když uvařím podle JJ, tak si nemůžu pomoct, je to neslušné, nevychované, ale zkrátka vylizuji talíř i hrnce… manžel na mě vždy v úžasu zírá a nechápe, jak mi to může takhle moc chutnat. Některá jídla podle JJ jí a domnívá se, že mu i některá chutnají, ale s tím co já předvádím se to nedá srovnat ani trochu.

Večer jsem uvařila kukuřičné špagety a dýňovou omáčku s mrkvovou natí. Jedli jsme ji s chutí a manžel nevěřícně kroutil hlavou nad našimi projevy: “Bože to je dobrota. Ježiš, to se zas přejím. To je tak výborný, ňamózní… mňamky mňam, to ani není možný. Jak tohle mohl někdo vymyslet, omáčku z dýně…

Já se opravdu hluboce skláním před všemi, kteří tohle vymysleli. A všem, kteří jsou zatím zmatení, rozpačití, zahlcení novými informacemi, nejistí, pochybující o tom, že to někdy zvládnou…. BYLA JSEM NA TOM PODOBNĚ. Ničeho se neobávejte, jen co se vám recepty dostanou pod kůži, bude líp, mnohem líp. Kolikrát začnu vařit a pak zjistím, že mi něco chybí, jenže většinou už to umím nahradit něčím jiným – občas si dokonce myslím, že jsem vymyslela nový recept a pak při bližším zkoumání zjistím, že už na to přišel někdo přede mnou :-)

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
165

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...
klub
50

Chronická únava a vyčerpání

Chronická únava, vyčerpání, deprese, to jsou potíže, které trápí čím dál větší část naší populace. Co tyto stavy způsobuje a jak je řešit? Na toto téma jsm...

Řepná panenka Wellington

Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.