Domů > O nás > Pochvaly

Nehoní mě mlsná a dokázala jsem se vzdát kávy

Silvushe: Evi, Helčo, jste fenomenální ! Vy i vaše recepty ! TAK jsem se bála, že to po šesté bez jídla nedám, ale včera jsem se navečeřela v půl šestý, od půl sedmé jsem šla cvičit a když jsem se vrátila, místo toho, abych vysmejčila kuchyň a snědla hlady na co jsem přišla… nepřišel ŽÁDNÝ pocit hladu. Jen jsem si k TV vzala vodu. Spokojený první den s vaším jídelníčkem jsem měla. Nehledě na to, že jsem si neuvěřitelně pochutnala. Čočka s kokosem? Fantastická kombinace a s manželem, který též ochutnal jsme se shodli, že nám chuť připomíná naši dovolenou v Egyptě :-) Další věc je, že já, jako ” kávomil” jsem se vzdala kávy už minulý týden a nahradila ji Vitakávou. Ale moc mi nechutnala, spíš jsem ji pila jen pro pocit, že piju po obědě ” něco černého”. Říkala jsem si, že se na tu Vitakávu taky vykašlu, ale kamarádky mě přesvědčily, že mám zkusit meltu. Jak jsem ji mohla dodnes nepít? Ó, chvála bohu za Meltu :-) Chvála bohu za vás !!!
Moc, moc děkuju za vaši energii vkládanou do vymýšlení výborných receptů !!!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Cítil jsem se jako chodící mrtvola (Zdeněk, 47 let)

Více než 20 letech nočních služeb, stres a nezdravý životní styl, to vše se podepsalo na mém zdraví natolik, že mé tělo doslova volalo po změně. Byl jsem z...

Podzimní balzám na rty 3x jinak (návod na výrobu)

Dopřejte podzimní péči i vašim rtům. Vyrobte si z přírodních ingrediencí balzámy na rty.

Lilkové půlměsíčky

Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...

Zahrada v září a říjnu – děláme zásoby na zimu

Září i říjen jsou ve znamení uskladňování ovoce a zeleniny. Tento rok je to dost o kličkování mezi dešti. Jsem moc ráda, že jsme za ty roky půdu přeměnili ...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.

Veganské kkwarigochu-jjim jinak

Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...