Domů > O nás > Pochvaly

Nehoní mě mlsná a dokázala jsem se vzdát kávy

Silvushe: Evi, Helčo, jste fenomenální ! Vy i vaše recepty ! TAK jsem se bála, že to po šesté bez jídla nedám, ale včera jsem se navečeřela v půl šestý, od půl sedmé jsem šla cvičit a když jsem se vrátila, místo toho, abych vysmejčila kuchyň a snědla hlady na co jsem přišla… nepřišel ŽÁDNÝ pocit hladu. Jen jsem si k TV vzala vodu. Spokojený první den s vaším jídelníčkem jsem měla. Nehledě na to, že jsem si neuvěřitelně pochutnala. Čočka s kokosem? Fantastická kombinace a s manželem, který též ochutnal jsme se shodli, že nám chuť připomíná naši dovolenou v Egyptě :-) Další věc je, že já, jako ” kávomil” jsem se vzdala kávy už minulý týden a nahradila ji Vitakávou. Ale moc mi nechutnala, spíš jsem ji pila jen pro pocit, že piju po obědě ” něco černého”. Říkala jsem si, že se na tu Vitakávu taky vykašlu, ale kamarádky mě přesvědčily, že mám zkusit meltu. Jak jsem ji mohla dodnes nepít? Ó, chvála bohu za Meltu :-) Chvála bohu za vás !!!
Moc, moc děkuju za vaši energii vkládanou do vymýšlení výborných receptů !!!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
30

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
51
59

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!