Domů > Magazín Zrnění > Téma

Staročeská postní jídla

Možná už jste v diskusi s nemakrobiotiky o tom, co a proč to vlastně jíte (samozřejmě pokud se do takových debat vůbec pouštíte), někdy použili argument, že se svou stravou vlastně vracíte k jídelním zvyklostem našich předků – ne těch z dvacátého ani devatenáctého století, jejichž životní styl už byl hluboce poznamenán průmyslovou revolucí, ale těch dávnějších, středověkých nebo ještě starších. Je ve skutečnosti tento argument pravdivý? 

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů?

Sezóna plavek se blíží. Letos to nebude strašák, připravíme se. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za dva týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.