PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Možná už jste v diskusi s nemakrobiotiky o tom, co a proč to vlastně jíte (samozřejmě pokud se do takových debat vůbec pouštíte), někdy použili argument, že se svou stravou vlastně vracíte k jídelním zvyklostem našich předků – ne těch z dvacátého ani devatenáctého století, jejichž životní styl už byl hluboce poznamenán průmyslovou revolucí, ale těch dávnějších, středověkých nebo ještě starších. Je ve skutečnosti tento argument pravdivý?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Přidávám miso polívku s řasou od Kojibakers. Zvolila jsem ji kvůli toho, abych měla tu řasu, protože jsem ji předtím nikde nemohla sehnat. Do porce polívky, cca 2,5 – 3dcl, dávám lžičku. Myslíš, že to může být tím? Že je to moc? I tak mi ta polívka ale přišla celkem málo slaná, tak mně ubrat misa nenapadlo. 🤔 Našla jsem i rýžovou formu ranní kaše, tak asi začnu tou. Zdá se mi to nejbližší “normálnímu” jídlu. 🙂
jen by ji neměli užívat ti kteří berou leky na ředění krve,jinak je skvělá,mám ji rada v kombinace s řezalkou tečkovanou – tu zase nesmí ti co berou antidepresiva..díky za skvělý blpg
Buďte první, kdo napíše komentář