Bio zelenina

Patizonová pánev

Patizon je skvělá zelenina, kterou lze připravit na všechny možné způsoby. Vyzkoušejte třeba tuto voňavou patizonovou pánev, jejiž příprava je velmi jednod...

Kukuřičky na asijský způsob

Připravte si exotickou pochoutku – kukuřičky po asijsku! Jednoduchý recept plný chutí a vůní, který vás zavede až do daleké Asie. Skvělá alternativa ...
4
2

Baby kukuřice chires – stará odrůda Zea mays

Znáte nebo pěstujete stařičkou odrůdu Baby kukuřice chires? Pokud ještě ne, pojďme se spolu na ní podívat do mojí zahrady.

Murasaki – japonská černá paprika

Objevte krásu a raritu japonské sladké papriky černá Murasaki, pěstované v tradiční prefektuře Nara. Pokud i vy máte jako hobby pěstování zeleniny a zajíma...

Jemný patizonový krém

Jednoduchý a lahodný recept, do kterého využijete úrodu patizonů. Jemný krém, který kontrastuje s křupavou posypkou a lehkou, nevtíravou pikantností gochuj...

Letní italská pánev

Letní italská pánev vám určitě připomene jeden velmi známý pokrm. Pokud tento recept připravíte, zkuste napsat, čemu je podle vás chuťově podobný.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.

Scarpaccia di zucchine – cuketová bota

Originální název tohoto receptu je v překladu cuketová stará bota. Tento název získal díky vzhledu připomínajícímu podrážku staré boty. Ale nenechte se odr...

Cuketové galetky

Do italské letní kuchyně patří neodmyslitelně rajčata a bazalka, oregáno s cuketou ještě více umocní chuť a vůni Itálie. Doufám, že tahle křupavá dobrota b...

Patizon v bylinkovém županu

Chutný recept na patizon v bylinkovém těstíčku. Kombinace čerstvých bylinek, lněného semínka a lahůdkového droždí dodá patizonu skvělou chuť.

Plněné cukety

Pokud máte na zahradě plno cuket, možná vás potěší nový nápad jak s nimi naložit. Tento recept na plněné cukety je rychlý a jednoduchý a příprava vám nezab...

Červená čekanka – Cichorium intybus

Červená čekanka – zimní zelenina plná chutí, kterou můžete pěstovat i v květináčích na balkoně! S křupavou konzistencí a hořko-sladkou chutí je skvěl...