Jaro

Bezlepkový rybízový koláč

Kukuřici a kukuřičnou krupici je vhodné pro její ochlazující účinek konzumovat hlavně v létě. Proto různé obměny tohoto koláče teď pečeme velmi často. Je r...

Řecká Gemista (plněná zelenina)

V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...

Nudle s cuketou

Krémová konzistence a chuť pepře je pro mě v této omáčce, do které využijte i přerostlejší cukety, neodolatelná. Zkuste a dejte vědět, jak chutnalo vám.

Fusilli nejen s čočkou

Lahodné těstoviny s čočkou plné zeleniny, ořechů a bylinek. Nechte se inspirovat tímto jednoduchým a chutným receptem, který můžete přizpůsobit dle své chu...

Scarpaccia di zucchine – cuketová bota

Originální název tohoto receptu je v překladu cuketová stará bota. Tento název získal díky vzhledu připomínajícímu podrážku staré boty. Ale nenechte se odr...

Cuketové lodičky

Letní recept, do kterého můžete využít i přerostlé cukety.

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.

Třešňové dortíky z fritézy

Připravte si lahodné dortíky s třešněmi v podobě rychlovky v horkovzdušné fritéze nebo troubě. Zdravé, veganské a bez cukru.

Cuketové spirály

Jednoduchý a rychlý recept, ve kterém využijete nádhernou sezónní zeleninu, jako je paní cuketa.
68
3

Zapomněla jsem, co je únava – a nejen já!

Co se stane třetí den? Proč ženy zapomínají na únavu a přestávají mít chutě na sladké? Skutečné zprávy z kurzu.

Ovesný porridge

Lehká a přesto sytá slaná kaše, do které se perfektně hodí cuketa nebo mladé žluté patizony.

Lilek na japonský způsob

Jednoduchý recept pro milovníky japonské kuchyně a tip, jak využít lilek.