Korea

Papírové Tteokbokki (fotopostup)

Tento recept je určen milovníkům asijské kuchyně. Tyto neobvyklé papírové tteokboki vám nahradí korejskou specialitu. Máte je připravené raz dva a gumová k...

Jumeokbap

Vynikající korejské rýžové kuličky ve veganské verzi. Rychlý recept, do kterého můžete využít zbytek rýže nebo cizrny z předchozího vaření. 

Korejský Goguma bap

Jednoduchý a přitom lahodný recept inspirovaný korejskou kuchyní. Vyzkoušejte a uvidíte, že díky vynikající zálivce i obyčejná rýže s batátem bude mít neuv...

Veganský Dolsot Bibimbap (fotopostup)

Veganský Dolsot Bibimbap je jídlo inspirované tradičním korejským receptem. Pikantní jídlo připravované ve speciálním hrnci dolsot, který však pro přípravu...

Korejský Hobak Buchim

Korejská cuketová palačinka Hobak Buchim je opravdu velmi dobrá. Velmi rychlé a jednoduché jídlo, které budete mít během chvilky na stole.
15
2

Oi-muchim – marinovaná okurka

Léto je tady a s ním i okurky, proto přináším malý nápad, jak trochu jinak použít okurku v kuchyni. Recept pro milovníky korejské tradiční kuchyně.

Karamelizované kimchi

Kimchi se velmi dobře hodí do receptů, není vždy nutné ho jíst jednoduše jako .. kimchi. Jste připraveni na kulinářský orgasmus? Pokud se pokusíte udělat t...

Geomeun kongjorim – sladké korejské fazole

Sladké a zároveň slané, přesně takové jsou tyto fazole, které jsou v Koreji oblíbenou přílohou. Jejich chuť je opravdu skvělá a potěší hlavně ty, co mají r...

Korejské mandu

Výtečné taštičky inspirované korejský receptem, ale oproti originálu zcela bez živočišných produktů. Taštičky jsou opravdu hodně “žravé” a i kd...

Yachaejeon korejská palačinka

Yachaejeon korejská palačinka je velmi variabilní recept, který můžete snadno přizpůsobit vaší chuti a stavu zásob. Zeleninu volte dle sezony a vaší chuti....

Kongnamul Muchim pikantní verze

Tento rychlý recept můžete využít v kuchyni jak je libo. Jako přílohu nebo jako salát. Zkuste třeba s tofu a nudle k tomu.

Dubu muchim – brokolice s tofu

Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...