Domů Téma Povidla

povidla

Švestková povidla bez cukru pečená v troubě

Švestková povidla jsou slaďoučká a žádný cukr není absolutně potřeba. Stačí je trochu osolit, strčit do trouby a počkat. Jsou pak skvělá na dorty,...

Jablečná povidla bez cukru

Letos je jablek dostatek, proto využijeme bohaté jablečné nadílky a naděláme slaďounká voňavá povidla. Samozřejmě bez cukru. A také skoro bez práce. Žádné loupání...

Jak zavařovat bez cukru – zdravé zavařování zvládne každý!

Je libo marmelády, džemy nebo povidla bez cukru a chemických želírovačů? Zdravé zavařování není žádná věda! Jde to jednoduše v 5 krocích. Ať už jste...

Voňavá povidlová náplň do štrúdlů a buchet

Podívejte se, jak snadno a rychle připravit tradiční českou povidlovou náplň do štrúdlů, koláčů, buchet nebo palačinek. Ta naše je sladká, voňavá a bez...

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít...

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Jak prakticky využít skleničky (od marmelád, medu, oliv aj.)

Také se vám doma kupí velké i malé skleničky - od medu, oliv, marmelád, jogurtů, mléka? Vyhazujete je? Zkuste je znovu využít (nejen) v...

Bezlepková čočková sekaná

Čočkovou sekanou milujeme, tak jsem se rozhodla vyzkoušet bezlepkovou verzi. Dopadlo to výborně, udělala jsem jí plech a měla jsem co dělat, aby ubránila...

Jak nahradit v receptech cukr

Že cukr není zdravý, jste již jistě slyšeli. Ale čím a jak ho tedy nahradit, když si chceme život aspoň trošku osladit? Co dávat...

Kynuté kváskové šátečky s jablečnou náplní

Zdravé sváteční šátečky z celozrnné mouky kynuté pomocí tradičního kvásku, zcela bez cukru, mléka a vajec. Výborné jsou naplněné jablečnou náplní se skořicí a...

Kynuté sladké hřebeny z kvásku

Výborné slaďoučké kváskové hřebínky zcela bez cukru. Vyrobeny tradiční metodou kynutí za pomocí kvásku, díky kterému jsou lépe stravitelné a mnohem zdravější než ty...

Benzoan sodný (E211) prodlužuje životnost potravin, ale zkracuje život lidí

Konzervanty jsou běžnou součástí složení mnoha potravin, dokonce i těch zdravých (kysané zelí a kvašáky). Mohou ale vyvolat vážné problémy, zejména některé z nich...

Čokoládové pralinky s náplní

Pokud milujete čokoládu, ale nechcete jíst tu z obchodu plnou cukru, mléka a tuku, pak pro vás máme rychlý a uspokojující recept na zdravé...

10 tipů, jak zpracovat letní jablíčka

Letní jablka jsou právě v kurzu. Spotřebujte je, než spadnou na zem a začnou se kazit. Máme pro vás tipy, jak zpracovat jablka i...
Téma: jablečná povidla, koláč, fit strava, benzen, jak udělat povidla povidla z jablek, veganské dezerty, hrozinky, jablka, hnědá čočka, sladidlo, jak skladovat jídlo, limonáda, špenát, celiak, raw, oříšky, jablečné pyré, buchty, nnuky, kysané zelí, zavařování, zpracování ovoce, vitarián, tvaroh, vánoční cukroví bez lepku, mošt, datle, bez mléka, Video, celiakie, lesní houby, kešu máslo, sušená jablka, čočka, hlávkové zelí, kustovnice, uchovávání potravin, kvašení, svačina ve sklenici, pesto, bez lepku, marmeláda z ovoce, dýně, fermentace, sezóna zima, sušení, kváskové pečivo, kompoty, bezlepková dieta, třešně, ovocná dřeń, na piknik, vegetariánské dezerty, mák, jablečný ocet, v čem skladovat kvásek, zálivky, zdravé sladkosti, kynutí, čokoláda, mražený hrášek, Hokaido, bonboniéra, nanuk, sušená zelenina, zácpa, založení kvásku, co se sklenicemi, agar, štrůdl, malinová marmeláda, sladké pečivo, sekaná, koláče, kaše, kakao, bonbony, náplň do palačinek, náplň do štrůdlu, rostlinná sladidla, punč, ovocné nanuky, mletý kmín, zahřívací koření, znovu použití sklenic, dresingy, éčka, vánoční cukroví, hořčice, Vánoce, broskvová marmeláda, mandlové máslo, čočková sekaná, jak udělat marmeládu, klíčení, kompletní talíř, chuť na sladké, povidla ze švestke, svařák, zavařená zelenina, mrkev, svačinka, kvašená zelenina, pohanková mouka, top recepty, tempeh, hrozny, děti, sekaná z čočky, houbařská sezona, kvásek, marináda, piknik, mražená dřeň, štúdl, ABKM, úroda ovoce, zahřívací jídla, jak skladovat mouky, švestky, leukémie, lískové ořechy, celozrnné pečivo, pudink, tofu tvaroh, meruňková marmeláda, oběd s sebou, slad, karamel, sezóna léto, parkinsonova choroba, mražení, houbaření, original JJ, povidlová náplň, sušené ovoce, mražené ovoce, oběd ve skleničce, řepa, jak zpracovat ovoce, veganské recepty, snídaňová polévka, snídaně, náplň, sklenice, pečené koláče, bez laktózy, kmín mletý, obědové skleničky, podzim

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?