Domů Téma Povidla

povidla

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít...

Jak prakticky využít skleničky (od marmelád, medu, oliv aj.)

Také se vám doma kupí velké i malé skleničky - od medu, oliv, marmelád, jogurtů, mléka? Vyhazujete je? Zkuste je znovu využít (nejen) v...

Bezlepková čočková sekaná

Čočkovou sekanou milujeme, tak jsem se rozhodla vyzkoušet bezlepkovou verzi. Dopadlo to výborně, udělala jsem jí plech a měla jsem co dělat, aby ubránila...

Jak nahradit v receptech cukr

Že cukr není zdravý, jste již jistě slyšeli. Ale čím a jak ho tedy nahradit, když si chceme život aspoň trošku osladit? Co dávat...

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Kynuté kváskové šátečky s jablečnou náplní

Zdravé sváteční šátečky z celozrnné mouky kynuté pomocí tradičního kvásku, zcela bez cukru, mléka a vajec. Výborné jsou naplněné jablečnou náplní se skořicí a...

Kynuté sladké hřebeny z kvásku

Výborné slaďoučké kváskové hřebínky zcela bez cukru. Vyrobeny tradiční metodou kynutí za pomocí kvásku, díky kterému jsou lépe stravitelné a mnohem zdravější než ty...

Benzoan sodný (E211) prodlužuje životnost potravin, ale zkracuje život lidí

Konzervanty jsou běžnou součástí složení mnoha potravin, dokonce i těch zdravých (kysané zelí a kvašáky). Mohou ale vyvolat vážné problémy, zejména některé z nich...

Jablečná povidla bez cukru

Letos je jablek dostatek, proto využijeme bohaté jablečné nadílky a naděláme slaďounká voňavá povidla. Samozřejmě bez cukru. A také skoro bez práce. Žádné loupání...

Švestková povidla bez cukru pečená v troubě

Švestková povidla jsou slaďoučká a žádný cukr není absolutně potřeba. Stačí je trochu osolit, strčit do trouby a počkat. Jsou pak skvělá na dorty,...

Jak zavařovat bez cukru – zdravé zavařování zvládne každý!

Je libo marmelády, džemy nebo povidla bez cukru a chemických želírovačů? Zdravé zavařování není žádná věda! Jde to jednoduše v 5 krocích. Ať už jste...

Čokoládové pralinky s náplní

Pokud milujete čokoládu, ale nechcete jíst tu z obchodu plnou cukru, mléka a tuku, pak pro vás máme rychlý a uspokojující recept na zdravé...

10 tipů, jak zpracovat letní jablíčka

Letní jablka jsou právě v kurzu. Spotřebujte je, než spadnou na zem a začnou se kazit. Máme pro vás tipy, jak zpracovat jablka i...
Téma: povidla z hrušek, aditiva, leukémie, tofu tvaroh, klíčky, snídaňová polévka, hroznové víno, znovu použití sklenic, ovocná marmeláda, poleva, v čem skladovat potraviny, kakao, hrozinky, oběd ve skleničce, kešu, oříškové máslo, kvásek, dresinky, bez lepku, uchovávání potravin, jak skladovat mouky, bezlepkové cukroví, benzoát sodný, paleo, marmeláda, jak udělat povidla povidla z jablek, uchování potravin, kváskové pečivo, marmeláda z ovoce, cukety, mandle, cukr, nanuky z ovoce, koláč, svačina, rostlinná sladidla, tempeh, měď, top recepty, pečené koláče, bez vejce, čočka, sezóna zima, tofu, benzen, zelenina, celiak, horká čokoláda, houbařská sezona, koláče, bez sóji, jam, zavařená zelenina, kvašená zelenina, vegan sekaná, hořčice, švestky, zdravé zavařování, kustovnice, jak skladovat luštěniny, cuketa, pudink, nnuky, pohanková mouka, kvašení, svařák, bezlepkový štrúdl, Klub Jíme Jinak, celozrnné pečivo, založení kvásku, přesnídávka, hrozny, náplň, tvaroh, zmrzlina, kompletní talíř, sladěnka, cibule, pesto, broskve, kmín mletý, praktické, podzim, oběd, bez vajec, hrušky, oříšky, vitarián, fitness strava, klíčení, sušená zelenina, sladidlo, jablková povidla, polévka, ořechy, datle, kompot, sladká chuť, kysané zelí, svačinka, kompoty, závin, ovocná dřeń, nanuk, sterilizace, vánoční cukroví bez lepku, jablečná povidla, vegan, bonbony, kynutí, datlová pasta, sušení, nepečené cukroví, perník, mražené ovoce, lískové ořechy, sušená jablka, čočková sekaná, jablečné pyré, slazené nápoje, česnek, jablko, hyperaktivita, sušička, záviny, šátečky, křen, vlašské ořechy, úroda, jak použít sklenice, v čem skladovat kvásek, vegetariánství, hlávkové zelí, marináda, skořice, zdravé pečivo, buchty, houbaření, hřiby, veganství, bez laktózy, láhev na pití, agar, pickles, Hokkaido, zelí, povidla, mletý kmín, meruňková marmeláda, zdravé koláče

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?