Domů Téma Povidla

povidla

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít...

Jak prakticky využít skleničky (od marmelád, medu, oliv aj.)

Také se vám doma kupí velké i malé skleničky - od medu, oliv, marmelád, jogurtů, mléka? Vyhazujete je? Zkuste je znovu využít (nejen) v...

Bezlepková čočková sekaná

Čočkovou sekanou milujeme, tak jsem se rozhodla vyzkoušet bezlepkovou verzi. Dopadlo to výborně, udělala jsem jí plech a měla jsem co dělat, aby ubránila...

Jak nahradit v receptech cukr

Že cukr není zdravý, jste již jistě slyšeli. Ale čím a jak ho tedy nahradit, když si chceme život aspoň trošku osladit? Co dávat...

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Kynuté kváskové šátečky s jablečnou náplní

Zdravé sváteční šátečky z celozrnné mouky kynuté pomocí tradičního kvásku, zcela bez cukru, mléka a vajec. Výborné jsou naplněné jablečnou náplní se skořicí a...

Kynuté sladké hřebeny z kvásku

Výborné slaďoučké kváskové hřebínky zcela bez cukru. Vyrobeny tradiční metodou kynutí za pomocí kvásku, díky kterému jsou lépe stravitelné a mnohem zdravější než ty...

Benzoan sodný (E211) prodlužuje životnost potravin, ale zkracuje život lidí

Konzervanty jsou běžnou součástí složení mnoha potravin, dokonce i těch zdravých (kysané zelí a kvašáky). Mohou ale vyvolat vážné problémy, zejména některé z nich...

Jablečná povidla bez cukru

Letos je jablek dostatek, proto využijeme bohaté jablečné nadílky a naděláme slaďounká voňavá povidla. Samozřejmě bez cukru. A také skoro bez práce. Žádné loupání...

Jak zavařovat bez cukru – zdravé zavařování zvládne každý!

Je libo marmelády, džemy nebo povidla bez cukru a chemických želírovačů? Zdravé zavařování není žádná věda! Jde to jednoduše v 5 krocích. Ať už jste...

Švestková povidla bez cukru pečená v troubě

Švestková povidla jsou slaďoučká a žádný cukr není absolutně potřeba. Stačí je trochu osolit, strčit do trouby a počkat. Jsou pak skvělá na dorty,...

Čokoládové pralinky s náplní

Pokud milujete čokoládu, ale nechcete jíst tu z obchodu plnou cukru, mléka a tuku, pak pro vás máme rychlý a uspokojující recept na zdravé...

10 tipů, jak zpracovat letní jablíčka

Letní jablka jsou právě v kurzu. Spotřebujte je, než spadnou na zem a začnou se kazit. Máme pro vás tipy, jak zpracovat jablka i...
Téma: špenát, hrozinky, praktické, vegan, pečené koláče, piknik, sladká chuť, pralinky, bezlepkové cukroví, sušení, nanuky z ovoce, vitariánství, skladování potravin, sklenice, tofu tvaroh, křížaly, mletý kmín, bezlepkové vánoční cukroví, kvásek, bez cukru, obilný sirup, kysané zelí, pečivo, vánoční cukroví, sekaná, bez masa, mražené ovoce, kešu máslo, ovocná dřeń, pečené, bez mléka, low carb, veganství, koláče, pickles, éčka, oběd, jablečný čaj, zahřívací jídla, jak použít sklenice, vegetariánství, zahřívací koření, povidla, paleo, ABKM, kynutí, zelenina, vegan sekaná, kompoty, čaj, vitarián, sezóna zima, jak skladovat jídlo, zavařování, zmrzlina, bonboniéra, kosmetika, jak zpracovat ovoce, jablečný mošt, horká čokoláda, kvašáky, celiakie, dresinky, chuť na sladké, cibule, kakao, na výlet, Vánoce, nanuk, hyperaktivita, hřebeny, houbaření, uchování potravin, oběd ve sklenici, závin, fermentace, parkinsonova choroba, Klub Jíme Jinak, sezóna léto, hořčice, nakládaná zelenina, jak skladovat koření, úroda, datle, česnek, sušená zelenina, kompletní talíř, štúdl, hřeben, kynuté pečivo, podzim, dýně, šátečky, hnědá čočka, rakovina, zácpa, datlová pasta, klíčení, snídaňová polévka, ovoce, tvaroh, cukr, marmeláda bez cukru, čočka, bez laktózy, marmelády, bezlepková dieta, bez vejce, slad, úroda ovoce, hroznové víno, kešu, hlávkové zelí, kvašení, karamel, pudink, raw food, broskvová marmeláda, koláč, mražení, štrůdl, zavařeniny, mrkev, kompot, perník, zdravé pečivo, sladké pečivo, hrušková povidla, zdravé sladkosti, celiak, jak skladovat luštěniny, rostlinná sladidla, vlašské ořechy, houby, mandle, sladidla, cukroví bez pečení, jam, jablka, ořechy, mražená zelenina, jak skladovat obiloviny, mražená dřeň, měď, řepa, svačinka, v čem skladovat potraviny, marmeláda z ovoce, cukroví bez lepku, sterilizace

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?